Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/11;

Δελεάζομαι εύκολα αλλά υποκύπτω δύσκολα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/11;

Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2.22 π.μ.

Έχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων μου

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η Κυριακή μας μοιράζεται στις διάφορες υποχρεώσεις. Κανόνισε να δεις φίλους ή συγγενείς που έχεις καιρό να δεις και είναι πλέον αναγκαιότητα. Σήμερα επικρατεί πειθαρχία και έλεγχος, με τα συναισθήματα να είναι σε καταστολή προς όφελος της ψυχρής λογικής.

STEFANIA 300

Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 3.25 μ.μ.

Αν νομίζεις πως θα παρασυρθώ είσαι γελασμένος/η

Προς το μεσημέρι η τάση είναι να χαλαρώσουμε και να αφουγκραστούμε από μακριά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Αποστασιοποιήσου από το πρόβλημα ή την οποιαδήποτε σκέψη σου και γίνε παρατηρητής των γεγονότων. Μη βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα και μην αφήνεις τους άλλους να βάλουν τη δική τους. Νιώσε και άσε τη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει.

Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη στις 4.32 μ.μ.

Δελεάζομαι εύκολα αλλά υποκύπτω δύσκολα

Από το απόγευμα και μετά οι προκλήσεις αυξάνονται. Τα διλλήματα είναι πολλά και η διάθεση ακροβατεί ανάμεσα στο να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι. Η αναποφασιστικότητα μπερδεύει και ενώ μπορεί να θέλεις διακαώς κάτι, οι αμφιβολίες δεν σε αφήνουν να το προσεγγίσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια έκδηλη δυσαρέσκεια γιατί μένεις μετέωρος/η, προκειμένου να μη χάσεις αυτό που δεν δοκίμασες τελικά να βρεις.

Αιγόκερε, Ζυγέ, Κριέ και Καρκίνε, μη δίνεις σημασία στις εντάσεις που προκαλούνται. Προσπάθησε να είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε και Σκορπιέ, γίνεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός/η αλλά μην επαφίεσαι στη συνεργασία των άλλων. Μόνος/η σου μπορείς καλύτερα

Υδροχόε, Λέοντα, Δίδυμε και Τοξότη, μην παραλείψεις να δώσεις το παρόν εκεί που χρειάζεται και μην αναβάλλεις κάτι που σήμερα έχεις μοναδική ευκαιρία να το διεκπεραιώσεις.

Το astrology σου εύχεται να διατηρήσεις τον έλεγχο χωρίς να στερηθείς τα οφέλη της προσπάθειας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved