Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/11;

Ποτέ μην ανέχεσαι να σου λέει «όχι» κάποιος που δεν έχει την αρμοδιότητα να σου πει «ναι».

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/11;

Ερμής στον Σκορπιό στις 9.07 πμ

Δεν ψάχνω για εξηγήσεις παρά μόνο για λύσεις

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό σήμερα το πρωί και θα παραμείνει έως τις 20/11 που θα περάσει στον Τοξότη. Σκεφτόμαστε διαισθητικά και ανακαλύπτουμε πράγματα που μας κρύβουν οι άλλοι, ενώ από τη θέση αυτή κάνουμε τις καλύτερες διαγνώσεις με σχεδόν μηδαμινή πιθανότητα λάθους.
Θα διαπιστώσεις γρήγορα πως δεν περιμένεις να σου εξηγήσουν ή να σου αποταθούν. Τους έχεις προλάβει εσύ, ειδικά αν στο ωροσκόπιό σου έχεις τον Ερμή στον Σκορπιό, στους Ιχθύες, στον Καρκίνο ή στην Παρθένο.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Λέοντα στις 5.49 μμ

Δεν αναβάλω τις επιθυμίες μου

Με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα σήμερα το απόγευμα, νιώθεις έτοιμος να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και γεμάτος/η αυτοπεποίθηση να ξηλώσεις τα συναισθηματικά σου «κουρέλια».

Σελήνη τετράγωνο με Ερμή στις 7.07 μμ

Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο

Η δυσαρμονική αυτή επιρροή των δύο πλανητών, που πέρασαν μαζί στα ζώδια του Λέοντα και του Σκορπιού, χαρακτηρίζουν το βράδυ ως συναισθηματικά ακάλυπτο, εφόσον άλλα σκέφτεσαι και άλλα εννοείς. Η δυσκολία έκφρασης πηγάζει από ανασφάλεια που δεν μπορεί να νικηθεί από την αυτοπεποίθηση. Το καλύτερο γι αυτό το βράδυ είναι να μην απαντάς στις προκλήσεις που θα είναι πολλές και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καταγράφοντας τα συμβάντα και να επαναφέρεις τα θέματα μια άλλη φορά.

Λέοντα, Σκορπιέ, Υδροχόε και Ταύρε, έχεις την αίσθηση πως κρατάς τα ηνία γερά. Σωστά την έχεις, αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να καλπάσεις.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, βρίσκεις και πάλι έδαφος να ελιχθείς και να κάνεις το δικό σου. Αξίζεις μια επιβράβευση για την ικανότητά σου.

Αιγόκερε, Παρθένε, Ιχθύ και Καρκίνε, βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μέσα σε λίγες μέρες θα δεις ότι τα θα έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες.

Το astrology σου εύχεται να βρεις την άκρη του νήματος γρήγορα και αποτελεσματικά.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/231180536&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved