Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/11;

Μην αφήσεις τη σπίθα να γίνει πυρκαγιά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/11;

Σελήνη στον Καρκίνο αντίθεση με Πλούτωνα στις 10.53 πμ

Μην αφήσεις τη σπίθα να γίνει πυρκαγιά

Η μέρα αλλά και ο μήνας ξεκινά με σφοδρά συναισθήματα με τα οποία επιδιώκουμε να χειριστούμε τους άλλους. Η συναισθηματική ανταπόκριση γίνεται το ζητούμενό μας και ειδικά μέσα στο σπίτι επικρατεί κλίμα έντασης. Ως νωρίς το απόγευμα λειτουργούμε μόνο με το ένστικτο οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε. Νιώθουμε πως θέλουμε να κάνουμε πολλά αλλά στην ουσία είμαστε αδύναμοι.
Δάμασε την παρόρμηση και εξαφάνισε κάθε εμμονή που σε περιτριγυρίζει γιατί αν την ακολουθήσεις θα έρθεις σε δυσάρεστη θέση και ίσως σε βίαιες συγκρούσεις με τους άλλους.

STEFANIA 300

Σελήνη εξάγωνο με Δία στις 5.16 μμ

Το διάλλειμα είναι πιο αγχωτικό από την ασταμάτητη κίνηση

Το απόγευμα η αρμονική όψη Σελήνης-Δία παρεμβάλλεται αλλά όχι για να χαρίσει την αρμονία της. Η υπερβολή επικρατεί παντού και διογκώνει όσα αισθανόμαστε. Η μόνη περίπτωση να αισθανθείς καλά είναι να έχει προηγηθεί κάτι ευχάριστο μέσα στην ένταση της ημέρας και να το απολαύσεις περισσότερο. Πάλι θα είσαι σε υπερδιέγερση, αλλά τουλάχιστον δεν θα σε ενοχλεί ακόμα και η σκιά σου. Οικογενειακά θέματα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό στις 6.52 μμ

Η ανάγκη για το ασυνήθιστο εκμηδενίζει τα δεδομένα

Η μέρα κλείνει με ένταση όπως ακριβώς άνοιξε και το Κυριακάτικο βράδυ αναζητά εκτόνωση. Βγες έξω, δες φίλους, πήγαινε σε εκδηλώσεις, αντάλλαξε απόψεις, μίλα για ό,τι σε απασχολεί, δείξε στους συντρόφους σου την ανάγκη σου να κάνετε κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μην είσαι φανατικός/η και να μην επιμένεις σε διανοητικές αλληγορίες.

Καρκίνε, Ζυγέ, Αιγόκερε και Κριέ, αν ξέρεις γιατί πολεμάς συνέχισε. Αν όχι τότε πρέπει να παραδώσεις αμέσως τα όπλα.

Παρθένε, Ταύρε, Ιχθύ και Σκορπιέ, εκφράσου ανοιχτά διατηρώντας την ηρεμία σου. Δεν υπάρχουν εχθροί και εσύ δεν είσαι φιλοπόλεμος/η.

Τοξότη, Δίδυμε, Λέοντα και Υδροχόε, μην σκέφτεσαι μόνον τον εαυτό σου. Μόνος/η σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτε απ' όσα επιθυμείς.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις έναν Καλό Mήνα, γεμάτο θάρρος και θετική ενέργεια!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved