Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/10;

Το βράδυ αναμένεται τρυφερό, χαλαρωτικό, δοτικό και ευφάνταστο, λόγω του τριγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/10;

Σελήνη στον Καρκίνο στις 11.10 πμ

Απολαμβάνω την ήρεμη ατμόσφαιρα και ασχολούμαι με το σπίτι μου

Η Σελήνη περνάει στο σπιτικό περιβάλλον του Καρκίνου, στο μέρος που αισθάνεται άνετα βγάζοντας τα παπούτσια της και αράζοντας στους καναπέδες.
Η πρόθεσή της είναι να σου χαρίσει ένα τρυφερό, συντροφικό, ζεστό, γεμάτο θαλπωρή, Σάββατο, αλλά και ένα απολαυστικό Σαββατόβραδο παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, καλό φαγητό, κρασί και λάγνα διάθεση.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Καρκίνο τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 11.43 μμ

Εμπνέομαι από οτιδήποτε μπορεί να με κάνει δημιουργικό

Από το πρωί ως το απόγευμα μπορείς να απολαύσεις το σπίτι σου και κάποιες όμορφες συνήθειες σε αυτό. Επιστρατεύεις σήμερα τη φαντασία σου ξεκινώντας με ένα λαχταριστό πρωινό, έπειτα ψωνίζεις, το διακοσμείς, το συγυρίζεις, το φροντίζεις, αναπαύεσαι ή δημιουργείς έχοντας έμπνευση και φαντασία.
Το βράδυ αναμένεται τρυφερό, χαλαρωτικό, δοτικό και ευφάνταστο, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στις 1.43 μετά τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει την αίσθηση της ροής των καταστάσεων.
Όλα κυλάνε ομαλά, αφήνοντας μια αίσθηση χαράς και αποκατάστασης.

Καρκίνε είναι η μέρα σου. Βίωσέ την όσο καλύτερα μπορείς.

Σκορπιέ, Ιχθύ, Παρθένε, Αιγόκερε και Ταύρε, έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις χρόνο στην ιδιωτική σου ζωή.

Ζυγέ και Κριέ, μην απαιτείς και μην βιάζεσαι, ούτε να χαλάς την ησυχία σου και την ησυχία των άλλων με παρορμητικές κινήσεις

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, κάνε σήμερα αυτό που θέλεις χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Δικαιούσαι μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα.

Το astrology σου εύχεται ένα όμορφο, συντροφικό Σάββατο, γεμάτο αγάπη και χαμόγελα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved