Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/10;

Προστάτεψε με πάθος αυτό που έχει αξία για σένα, αλλά άσε και στους άλλους το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/10;

Σελήνη στον Κριό τετράγωνο με Πλούτωνα στις 5.27 πμ

Μην με αφήσεις να σε αφήσω να επέμβεις στη ζωή μου

STEFANIA 300

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας αρχίζει με ορμητική διάθεση και επεμβατικές τάσεις ως το μεσημέρι. Προστάτεψε με πάθος αυτό που έχει αξία για σένα, αλλά άσε και στους άλλους το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο. Μην απαιτείς και μην ζητάς εξυπηρετήσεις γιατί όλοι είναι απασχολημένοι με τα δικά τους.

Σελήνη σύνοδο με Ουρανό στις 12.57 μμ

Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω

Το μεσημέρι η νευρικότητα δεν διαχειρίζεται εύκολα. Πολύ τρέξιμο, πολλές οι επιθυμίες, πολλές οι ευθύνες ενώ προστίθενται και έκτακτες ανάγκες που σε κάνουν να πελαγώνεις.
Αν η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα μείνει ανικανοποίητη, ο θυμός και η αναστάτωση σε κάνουν να μοιάζεις με αγρίμι στο κλουβί.

Σελήνη αντίθεση με Ερμή στις 2.25 μμ

Μη με προκαλείς γιατί θα ξεχάσω τις αβρότητες

Η ένταση δύσκολα θα εκτονωθεί ως αργά το απόγευμα, παρά μόνο αν η διπλωματία υπερισχύσει του άκρατου αυθορμητισμού. Μην λες αμέσως ό,τι σκέφτεσαι, κάνε υπομονή και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία και στους άλλους και σε σένα να συνεννοηθείτε, βρίσκοντας τη χρυσή τομή.

Κριέ, Ζυγέ, Καρκίνε και Αιγόκερε, είναι μια απαιτητική μέρα από όλες τις απόψεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρεκτραπείς.

Δίδυμε, Υδροχόε, Τοξότη και Λέοντα, απολαμβάνεις τις προκλήσεις και κόντρα στις δύσκολες περιστάσεις τα καταφέρνεις μια χαρά.

Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, σε απασχολεί περισσότερο αυτό που οι γύρω σου διογκώνουν και σε παίρνει η μπάλα. Μείνε μακριά από τις πάσες των άλλων.

Το astrology σου εύχεται Καλή εβδομάδα με υπομονή και προσεκτικές κινήσεις!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{ {iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/230122784&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved