Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/10;

Η μέρα είναι ιδανική για ονειροπόληση και διαλογισμό και ακατάλληλη για διανοητικές εργασίες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/10;

Σελήνη στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στις 6.07 πμ

Δεν έχω λογική. Έχω μόνο αισθήσεις

STEFANIA 300

Η μέρα ξεκινά με διαίσθηση και ισχυρό ένστικτο και ως το μεσημέρι οι επιθυμίες αυξάνονται, το ίδιο και η υπερβολή. Η συναισθηματική επιρροή είναι έντονη γι' αυτό πρόσεχε στις συναναστροφές σου, ειδικά αν σου ζητήσουν χρήματα.

Σελήνη στους Ιχθύες αντίθεση με Αφροδίτη στις 7.29 πμ

Προσέχω να μην ενοχλώ όπως δεν θέλω να με ενοχλούν

Αναζητάς κάτι εκλεπτυσμένο, γοητεύεσαι από το όμορφο, μαγεύεσαι από καλλιτεχνικές δημιουργίες. Θέλεις να αποκτήσεις ένα αντικείμενο ή να ασχοληθείς με τον χώρο σου, να τον τακτοποιήσεις και να τον κάνεις να μοιάζει με ναό. Οι μυρωδιές έχουν αντίκτυπο στη διάθεσή σου και γενικά αισθάνεσαι πως για κάποιο λόγο θα πρέπει να είσαι σαν αποστειρωμένος/η.

Σελήνη στους Ιχθύες αντίθεση με Δία στις 9.40 πμ

Μένω λίγο μόνος/η με τον εαυτό μου

Στις περίεργες διαθέσεις και καταστάσεις της σημερινής μέρας δεν λείπει η υπερβολή η οποία ως το μεσημέρι κορυφώνεται. Οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για ονειροπόληση και διαλογισμό και ακατάλληλες για διανοητικές εργασίες.

Σελήνη στους Ιχθύες αντίθεση με Άρη στις 2.17 μμ

Δείξε ανοχή αν θες να διατηρήσεις τη γαλήνη σου

Από το μεσημέρι και μετά η χαλαρή διάθεση δεν θα παραμείνει χαλαρή αν δεν βρεις τρόπο να συμβιώνεις χωρίς να είσαι απών/ουσα. Ο εκνευρισμός δεν αργεί να έρθει είτε γιατί θέλεις την ησυχία σου, είτε γιατί οι άλλοι εκτιμούν πως το παρατράβηξες και τα δικά τους όρια δεν συμπίπτουν με τα δικά σου. Απόφυγε όσο μπορείς τις διενέξεις.

Ιχθύ και Παρθένε, η μέρα είναι αποκαλυπτική, πολύ ιδιαίτερη και με πολλές εναλλαγές. Διατήρησε την ψυχραιμία και την ηρεμία σου.

Τοξότη και Δίδυμε, ο εκνευρισμός και η εσωτερική ένταση δεν σε αποχωρίζονται. Μην ανοίγεσαι και μην μιλάς πολύ.

Αιγόκερε, Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ, μια δημιουργική μέρα σε περιμένει, νιώθοντας στο τέλος της πλήρης και ικανοποιημένος/η, για τις επιδόσεις σου.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, μην αναρωτιέσαι γιατί δεν κάνεις τίποτα στην ώρα του και δεν είσαι εκεί όταν πρέπει. Δεν σε ενδιαφέρει σήμερα καμία συνέπεια.

Το astrology σου εύχεται μια ξεκούραστη μέρα με σένα και τον εαυτό σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved