Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/10;

Οφείλεις να διαχωρίσεις την πλάνη από την πραγματικότητα, καθώς συναισθηματικές επιδιώξεις παίρνουν φωτιά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/10;

Σελήνη στους Ιχθύες στις 8.19 πμ

Βλέπω αυτό που θέλω να δω

STEFANIA 300

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα το πρωί και ως την Κυριακή το βράδυ σκοπεύει να μας πλανέψει, ρίχνοντάς μας το δόλωμα που θα τσιμπήσουμε χωρίς αμφιβολία.

Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα στις 10.31 πμ

Περιπολία στις συναισθηματικές μου ανάγκες

Το σίγουρο, αυτή τη μέρα, είναι τα ισχυρά και έντονα συναισθήματα που μας συνοδεύουν ακόμα και στη βόλτα μας στο super market. Ως το μεσημέρι η αφοσίωση στην ουσία των πραγμάτων γίνεται επιτακτική, πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις. Οφείλεις να διαχωρίσεις την πλάνη από την πραγματικότητα, καθώς συναισθηματικές επιδιώξεις παίρνουν φωτιά, με τα... αιτήματα να σχηματίζουν ουρές για αρκετές μέρες ακόμα, ζητώντας έγκριση και αξιολόγηση.


Σελήνη στους Ιχθύες τετράγωνο με Κρόνο στις 1.35 μμ

Με κουράζουν οι υποχρεώσεις ειδικά όταν δεν μπορώ να τις βγάλω εύκολα εις πέρας

Καθώς προχωρά η μέρα αισθάνεσαι πως οι ευθύνες σου είναι διογκωμένες. Αν πρέπει να φροντίσεις ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μην υποκύψεις στις επιθυμίες του αλλά σε αυτό που πρέπει να γίνει και θα το κάνεις για το καλό του. Ως το απόγευμα, νιώθεις να πιέζεσαι και μια ακαθόριστη λύπη να σε διακατέχει. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην παραδοθείς σε ρομαντικές και αφελείς διεξόδους.

Σελήνη στους Ιχθύες σύνοδο με Ποσειδώνα στις 8.17 μμ

Ένα κερί, λίγο ποτό και το ταίρι μου

Προς το βράδυ, καλό θα ήταν να αφεθείς σε αυτό που γαληνεύει το μέσα σου. Η γλυκιά και λάγνα επιρροή αυτής της συνόδου σε στρέφει στις τέχνες, τη μουσική, τον κινηματογράφο, τον έρωτα και σου δίνει έμπνευση και διαίσθηση. Επιβάλλεται να κάνεις κάτι δημιουργικό που η φαντασία σου θα το απογειώσει ακόμα και αν είναι ένα απλό ριζότο. Απασχόλησε το νου σου με ανώτερες επιδιώξεις και απότρεψε τον εαυτό σου να παρεκκλίνει από κάτι απαγορευτικό όπως ουσίες, διαιτολόγιο ή οποιαδήποτε άλλη οδηγία ή αγωγή.

Ήλιος στον Σκορπιό στις 8.47 μμ

Ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό παραμένοντας έως τις 22/11, ενισχύοντας τη μυστηριακή ατμόσφαιρα που επικρατεί το βράδυ αυτό.

Ιχθύ, Σκορπιέ και Καρκίνε, κολύμπησε στα βαθιά συναισθηματικά νερά αλλά μην απομακρύνεσαι πολύ από την ακτή.

Αιγόκερε, Ταύρε και Παρθένε, μια πολύ δημιουργική μέρα σε περιμένει με όρεξη και διάθεση να εντυπωσιάσεις. Τα έντονα συναισθήματά σου φέρνουν και έντονες στιγμές.

Δίδυμε και Τοξότη, κουράζεσαι και τα παρατάς εύκολα για να αποδράσεις εκεί που νομίζεις πως θα είσαι ήσυχος.

Λέοντα, Υδροχόε, Κριέ και Ζυγέ, μην σχολιάζεις αρνητικά όσους δεν μπορούν να αντισταθούν στα πάθη τους.

Το astrology σου εύχεται να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να χαρείς με μια ασχολία που θα σε ψυχαγωγήσει!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/229701230&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved