Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/10;

Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις σήμερα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά να το κάνεις προσεκτικά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/10;

Σελήνη στον Αιγόκερω τετράγωνο με Ουρανό στις 7.25 πμ

Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, βρες τρόπους να τα αποφύγεις

STEFANIA 300

Η μέρα ξεκινά χωρίς να ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Ακόμα και ένα απλό σπρώξιμο στο λεωφορείο, μπορεί να σε κάνει έξαλλο/η. Ως το απόγευμα, θα έχεις αλλάξει πολλές διαθέσεις, θα γίνεις απότομος/η, ενώ θα αισθάνεσαι νευρικός και θα θέλεις να ξεσπάσεις. Διαφωνείς με τις κοινότυπες απόψεις και ενίστασαι με τους συμβιβασμούς. Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις σήμερα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά να το κάνεις προσεκτικά και σβέλτα και όχι επιπόλαια και σπασμωδικά.

Σελήνη στον Αιγόκερω τετράγωνο με Ήλιο στις 11.31 μμ

Οι φιλοδοξίες σου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις αντοχές σου

Από το απόγευμα και προς το βράδυ η δυσαρέσκεια είναι διάχυτη. Υπάρχει εσωτερική ένταση και ίσως συμβούν κι απρόοπτα, που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πως το σύμπαν σε έχει στοχοποιήσει. Σκέφτεσαι πως μάλλον πρόκειται για μια δύσκολη μέρα αλλά θα πρέπει να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις πολλές κουβέντες και την κοινωνική υπερέκθεση.

Αιγόκερε, Κριέ, Ζυγέ και Καρκίνε, η μέρα απαιτεί ψυχραιμία και σύνεση. Ξεκουράσου, ηρέμησε όσο μπορείς και χαλιναγώγησε τα νεύρα σου.

Σκορπιέ, Ταύρε, Παρθένε και Ιχθύ, μπορείς να ελέγξεις τις καταστάσεις και να τις ρυθμίσεις και για λογαριασμό άλλων. Σήμερα είσαι άξιος διαμεσολαβητής.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, σε απασχολούν πολλά θέματα μαζί, αλλά δεν έχεις διάθεση να τα φέρεις εις πέρας. Απόφυγε τις μεγαλοστομίες και μέτρα καλά τις δυνάμεις σου.

Το astrology σου εύχεται να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στα δεδομένα και να μην ανοίξεις νέους λογαριασμούς!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/229222656&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved