Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/10;

Ιδανικό βράδυ να βγούμε από το σπίτι, να κάνουμε νέες γνωριμίες, ενώ ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα, μπορεί να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/10;

Σήμερα καταφέρνουμε να κάνουμε πράγματα που θα προσέξουν οι άλλοι, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και τονίζοντας το σωστό και το δέον. Η αυτοπεποίθηση σκαρφαλώνει στα ύψη και η θεατρική συμπεριφορά προκαλεί την προσοχή και τις αντιδράσεις των άλλων. Πρόκειται για μια αισιόδοξη μέρα στην οποία έχουμε την πολυτέλεια να παραμερίσουμε τα προβλήματα και να δωροδοκήσουμε τη μιζέρια, προκειμένου να μας αφήσει για λίγο ήσυχους με την απουσία της.

Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με Ουρανό

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ δημιουργεί την ανάγκη να ερωτοτροπήσουμε και να διασκεδάσουμε με ότι και όποιον μας κάνει να αισθανθούμε όμορφα.

Ιδανικό βράδυ να βγούμε από το σπίτι, να κάνουμε νέες γνωριμίες, ενώ ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα, μπορεί να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

STEFANIA 300

Ο Ερμής μπαίνει σε στάση στις 17.58 και προετοιμάζεται για την ορθή επαναφορά του στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 8.30 το βράδυ και η Σελήνη ακολουθεί στις 10.51

Με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο προετοιμαζόμαστε για πρακτικές κινήσεις που αποσκοπούν στο να λυθούν θέματα της καθημερινότητας.
Ευκαιρία να κάνουμε το πρόγραμμά μας να σχεδιάσουμε την τακτοποίηση των χώρων που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και να προετοιμαστούμε για ανακατάταξη στις ντουλάπες μας, που επιβάλλει το φθινόπωρο, που έχει πια εγκατασταθεί για τα καλά.

Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη 23.01

Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 11.01 το βράδυ εξάπτει τα κυριαρχικά μας συναισθήματα και επιθυμούμε να μανατζάρουμε τους άλλους και να τους καθοδηγήσουμε, καταλήγοντας όμως σε μια συμφωνία.

Το βράδυ αυτό είναι ιδανικό για διαβεβαιώσεις. Αν υπάρχουν αμφιβολίες για την πορεία μιας σχέσης είτε ερωτικής είτε φιλικής, είναι κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε τα χαρτιά μας και οι άλλοι τα δικά τους.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαύστε τη μέρα έως αργά το απόγευμα και μετά δώστε τη σκυτάλη στους Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους, Ιχθύες, Παρθένους και Σκορπιούς να συντονίσουν αυτά που θα θέλατε πάρα πολύ αλλά δεν ευκαιρείτε, λόγω της υπερβολικής απασχόλησης με τον εαυτό σας.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/227456947&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved