Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/10;

Συντονίσου στους ρυθμούς του έρωτα, της ζωντάνιας, της θετικότητας και το χαμόγελο της χαράς θα απλωθεί στο πρόσωπό σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/10;

Σελήνη στον Λέοντα

Ασχολήσου με πράγματα που αγαπάς και το όφελος θα είναι να καταλήξεις ποιος χαρούμενος και αισιόδοξος

Η ψυχή σου σήμερα περιβάλλεται από ένα αίσθημα δύναμης και πίστης που σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να δυναμώσεις την ένταση του ενθουσιασμού, της αισιοδοξίας και της χαράς στη ζωή σου. Δώσε χρόνο σε ό,τι θέλει δημιουργική διάθεση, όσο πιο πολλή απαιτείται, τόσο το καλύτερο. Δες κάθε σου δραστηριότητα σαν μια πράξη προσωπικής έκφρασης. Μην ξοδεύεις χρόνο, χρήματα και ενέργεια σε ανούσια πράγματα, επένδυσε στον εαυτό σου. Αξιοποίησε τις δεξιότητες σου. Φρόντισε να βρεθείς με άτομα που έχουν εκείνη την ενέργεια που σε ενδυναμώνει και την χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα στόχο σου. Συντονίσου στους ρυθμούς του έρωτα, της ζωντάνιας, της θετικότητας και το χαμόγελο της χαράς θα απλωθεί στο πρόσωπό σου.

STEFANIA 300

Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

Σκέψου ώριμα, συζήτησε με άτομα με εξουσία ή σοφία αλλά επισφράγισε την συμφωνία μετά τις 9/10

Αυτήν την περίοδο ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις μονοπωλούν τη σκέψη σου, καθώς επιδιώκεις την πιο ισορροπημένη λύση με έναν συνεργάτη, σύντροφο, πελάτη ή σημαντικό άλλο άτομο στη ζωή σου. Έχοντας οδηγό σου το ρεαλισμό, τη λογική και τη σύνεση, μπορεί να ξαναδείς τα σχετικά θέματα ή να έχεις εκ νέου συζητήσεις σε πολιτισμένο κλίμα με σκοπό την ειρηνική επίλυση ενός προβλήματος ή την επίτευξη της ισορροπίας. Ωστόσο, η ανάδρομη φορά του Ερμή δείχνει ότι αυτές οι μέρες είναι καλές για ιδέες, προτάσεις και συμφωνίες που θα μπορούν να πάρουν το τελικό O.K. μετά τις 9/10 και, συγκεκριμένα, κοντά στις 13/10 που επαναλαμβάνεται η όψη Ερμή – Κρόνου με τον Ερμή πλέον σε ορθή τροχιά να βάζει θετικό πρόσημο σε αξιόπιστες συμφωνίες, χωρίς πισωγυρίσματα.

Ο Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Όταν χτίζεις τη ζωή σου με ψέμα μετά μην απορείς γιατί δεν έχεις ζήσει τίποτα αληθινό

Ένα ατύχημα είναι ένα λάθος, αλλά η εξαπάτηση και το ψέμα δεν είναι λάθος είναι μια επιλογή που θα σε βγάλει στο δρόμο της σύγχυσης και της αβεβαιότητας. Απόφυγε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις προδοσίες, τεχνάσματα και ψέματα όπως και να εμπλακείς σε ενέργειες απάτης, καθώς, όσο καλός ηθοποιός και αν είσαι, κάποια στιγμή πέφτει η αυλαία της παράστασης. Ακόμα, η κούραση ή η απογοήτευση μπορεί να γίνουν αιτία για να «μουδιάσεις» ό,τι νιώθεις με αλκοόλ ή άλλες εξαρτήσεις. Χαμένος κόπος. Δώσε χρόνο σε πνευματικές ασχολίες που σχετίζονται με την τέχνη ή την ψυχή και μπορούν να σου προσφέρουν σωματική ξεκούραση και ανακούφιση. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται αν είσαι Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εξαιρετική ημέρα που θα εστιάσεις στην ενέργεια σου σε ό,τι μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη και θετική, χωρίς να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα ή τον εαυτό σου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μέρα γεμάτη δύναμη, αποφασιστικότητα και ζεστασιά στην καρδιά!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/227300097&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved