Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/10;

Προσέγγισε κάθε στιγμή με ευστροφία, παιδική αίσθηση θαυμασμού και χωρίς κατσουφιά! Και πάνω από όλα, σε ό,τι κάνεις, έχε μέσα σου λίγη τρέλα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/10;

Σελήνη στους Διδύμους

Υποδέξου το Σαββατοκύριακο με θετική διάθεση, κέφι, γέλιο και δίψα για μάθηση

Σήμερα τα πράγματα κινούνται γρήγορα, ζωηρά, παιχνιδιάρικα ενώ παρουσιάζεται μια πληθώρα ευκαιριών για μάθηση, επαφή, φλερτ και χαρά. Άδραξε την ευκαιρία για βόλτα ή άσκηση. Ασχολήσου με ό,τι κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, μάθε νέα πράγματα, γνώρισε νέους ανθρώπους. Απόλαυσε έναν καφέ με φίλο, μια εκδρομή με το ταίρι σου, το φλερτ με ένα πρόσωπο που σου εξιτάρει την περιέργεια. Προσέγγισε κάθε στιγμή με ευστροφία, παιδική αίσθηση θαυμασμού και χωρίς κατσουφιά! Και πάνω από όλα, σε ό,τι κάνεις, έχε μέσα σου λίγη τρέλα! Θα ευχαριστηθείς κάθε στιγμή!

STEFANIA 300

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη

Αφιέρωσε χρόνο και ενδιαφέρον στις σχέσεις, τους φίλους, τα ενδιαφέροντά σου και ό,τι μπορεί να σε συνεπάρει στη στιγμή.

Σήμερα το σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι μόνος. Δεν θα παίρνεις πολύ σοβαρά τον εαυτό σου ή τη ζωή. Κάποιος ή κάτι θα σου κρατά παρέα και μάλιστα θα νιώθεις υπέροχα μαζί τους, ενώ θα αντιμετωπίζεις με χιούμορ τις καταστάσεις, ακόμα και τα προβλήματα. Διασκέδαση, έρωτας και κοινωνικές επαφές θα οξύνουν τις αισθήσεις, θα κρατούν το μυαλό σε εγρήγορση και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι ένα «διάλειμμα» μαζί τους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Συνάμα, η μέρα σου επιφυλάσσει και μικρές εκπλήξεις για να ανακαλύψεις με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο τις συντεταγμένες... μιας συναρπαστικής εμπειρίας!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο που θα βρεις πολλούς και διαφορετικούς λόγους για να χαρείς το φθινοπωρινό διήμερο και να περάσεις εκπληκτικά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved