Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/9;

Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη ευνοεί να εκφραστείς άμεσα και αυθόρμητα στο φλερτ ή τις σχέσεις και να κερδίσεις αγάπη και εκτίμηση στην επαγγελματική και ερωτική σου ζωή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/9;

Σελήνη στον Κριό – Σελήνη στον Ταύρο

Από την παρόρμηση και την έξαψη στην επιμονή και την απόλαυση

Η μέρα ξεκινά με την επιθυμία να λειτουργήσεις με θάρρος, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, προκειμένου να σταματήσεις να κυνηγάς τα λάθος πράγματα και να τρέξεις γύρω από αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.
Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη ευνοεί να εκφραστείς άμεσα και αυθόρμητα στο φλερτ ή τις σχέσεις σου και να κερδίσεις αγάπη και εκτίμηση στην επαγγελματική ή ερωτική σου ζωή. Πράγματα και καταστάσεις θα χαρακτηρίζονται από ευθύτητα, πάθος και σφοδρότητα.
Το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον ευχάριστο και πρακτικό Ταύρο και θα νιώσεις ότι η πιο μικρή πράξη καλοσύνης ή αγάπης αξίζει πιο πολύ ακόμα κι από την καλύτερη πρόθεση. Ακόμα, θα δείχνεις επιμονή στο οτιδήποτε και έτσι –αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι– θα μπορέσεις να βρεις έναν τρόπο. Αν όχι; Τότε θα βρεις μια δικαιολογία. Απόλαυσε τον έρωτα, την ηρεμία και την ομορφιά όλων όσων αγαπάς.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη συνόδου τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό στην 6η μοίρα

Αν ένα πρόσωπο σε αγαπά και θέλει να είναι μέρος της ζωής σου θα κάνει προφανείς προσπάθειες για αυτό

Ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος και βρίσκεσαι σε μια φάση που θα πρέπει να σταθμίσεις, όσο το δυνατόν πιο αρμονικά, πως θα μεταβείς από την προηγούμενη περίοδο στις ανάγκες που το φθινόπωρο σε καλεί να αντιμετωπίσεις. Το σύμπαν αυτές τις ημέρες σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις την πολυπόθητη ισορροπία στη ρουτίνα και τη ζωή σου, επαναξιολογώντας τις συμφωνίες που έχεις κάνει ή τους όρους που διέπουν μια επαγγελματική ή προσωπική σου σχέση. Λόγω της «ρευστότητας» των καταστάσεων δεν θα αποφύγεις αναμονές, καθυστερήσεις ή ακόμη και παρεξηγήσεις, εντούτοις με λίγη καλή θέληση και αμοιβαία κατανόηση θα βρεθεί έστω μια προσωρινή λύση. Και όταν με το καλό ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος (9/10) ο νους θα είναι και πιο θετικός και ανοιχτός για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων που θα φέρουν περισσότερη αρμονία και ειρήνη στις σχέσεις και τη ζωή σου. Η σύνοδος Ερμή – Ηλίου σε επηρεάζει πιο έντονα αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.
Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του γ' δεκαημέρου ή Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος των πρώτων ημερών.
Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που θα βιώσεις περισσότερη ζωτικότητα, αγάπη και ευτυχία!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/226074345&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved