Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/9;

Σήμερα οι αισθήσεις γίνονται τα παράθυρα που ανοίγουν την ψυχή σου στο θείο, το θαύμα, την ομορφιά και την αγάπη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/9;

Σελήνη στους Ιχθύες

Τροφοδότησε το νου και την καρδιά σου με θεραπευτικές σκέψεις και γαλήνια αισθήματα

Σήμερα οι αισθήσεις γίνονται τα παράθυρα που ανοίγουν την ψυχή σου στο θείο, το θαύμα, την ομορφιά και την αγάπη. Πολύ πιο εύκολα θα μπορείς να δεις και να απολαύσεις τη μαγεία που κρύβει ένα δέντρο, ένα παιδί, ένα χάδι, ένα βλέμμα ή το κελάιδισμα των πουλιών. Παραδώσου στην θαυμαστή αγκαλιά τους και νιώσε το μήνυμα τους. Πάρε τον πλούτο της έμπνευσης, της γαλήνης και της θεραπείας που σου στέλνουν και με ένα δημιουργικό τρόπο διοχέτευσέ το στη ζωή σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Κριό στις 22:28

Βάλε το χρώμα της φωτιάς στη διάθεση, τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες σου

Αργά το βράδυ, νιώθεις την δύναμη να αφήσεις πίσω σου λάθη, απογοητεύσεις, ατυχίες και προβλήματα και να προχωρήσεις μπροστά. Θα αισθανθείς τη διάθεση σου να ζωντανεύει όλο και πιο πολύ, την αυτοπεποίθηση σου να ανεβαίνει και την ενέργεια σου να ξεχειλίζει. Κάνε βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό που αναζητάς. Βάλε δράση και πάθος στο βράδυ σου καθώς το θερμόμετρο στην ερωτική ζωή σκαρφαλώνει στα ύψη και άσε την πύρινη και φλογερή ενέργεια της νύχτας να παρασύρει θετικά τη συνολική σου διάθεση.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του γ' δεκαημέρου και Κριός, Τοξότης, Λέων των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια απολαυστική Κυριακή διατηρώντας τη γαλήνη στην καρδιά σου και νιώθοντας ζωντανός απέναντι στην κάθε στιγμή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved