Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/9;

Κοιμήσου λίγο παραπάνω, περπάτησε κοντά σε ένα πάρκο, χόρεψε, βάλε το αγαπημένο στου τραγούδι στο repeat

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/9;

Σελήνη στους Ιχθύες

Πάρε «ρεπό» από την όποια δουλειά ή καθημερινή δραστηριότητα σου για να μπορείς να την υπηρετείς καλύτερα

Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις ένα διάλλειμα από την παραφροσύνη της καθημερινότητας, τις αγχώδεις υποχρεώσεις της και όσα ψυχικά σε έχουν «αδειάσει» και σωματικά κουράσει. Η ανάπαυση, ο ύπνος, η χαλάρωση, η ονειροπόληση, η φαντασία, ο έρωτας, η επαφή με την τέχνη και τη φύση θα είναι ζωτική σημασίας. Κοιμήσου λίγο παραπάνω, πήγαινε θέατρο, περπάτησε κοντά σε ένα πάρκο, ασχολήσου με ένα χόμπι σου, χόρεψε, βάλε το αγαπημένο στου τραγούδι στο repeat, διαλογίσου, κάνε κάτι εντελώς άσχετο με τη δουλειά σου, έχε ανέμελο χρόνο με άτομα που αγαπάς. Το πνεύμα σου θα αναζωογονηθεί και οι ψυχικές σου μπαταρίες θα φορτίσουν στο φουλ.

STEFANIA 300

O Άρης στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

Όταν ποθείς ζωή χωρίς δυσκολίες, να θυμάσαι ότι οι βελανιδιές γίνονται ανθεκτικές με τον άνεμο κόντρα και τα διαμάντια δημιουργούνται υπό πίεση

Αυτό το διάστημα ίσως νιώσεις απογοητευμένος ή κουρασμένος καθώς η σκληρή δουλειά σου δεν ανταμείβεται ή οι προσπάθειες σου συναντούν εμπόδια. Πολύ πιθανόν κάποια ατυχή γεγονότα να σου ρίξουν τη διάθεση ή να καταστείλουν την ενέργειά σου. Θα περάσει όμως και αυτό. Μην αφήνεις τις δυσκολίες να σε τρομάζουν. Πάρε χρόνο για να ξεκουραστείς. Σε καμία περίπτωση, μην εξαντλείς όλη σου την ενέργεια στη γκρίνια και ό,τι φέρνει περισσότερη δυστυχία. Λειτούργησε με περίσκεψη και μεθοδικότητα. Προσήλωσε το βλέμμα στο στόχο σου. Και μην χάνεις την αισιοδοξία σου, είναι η μεγαλύτερη ήττα. Περισσότερο από την όψη Άρη – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Παρθένος, Τοξότης, Δίδυμος, Ιχθύς του α΄ δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά, έμπνευση και ευτυχία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved