Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/9;

Το απρόβλεπτο θα κινείται στον αέρα της ημέρας και θα σε κάνει να νιώσεις ξαφνικά ωραία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/9;

Σελήνη στον Υδροχόο - Σελήνη στους Ιχθύες

Εάν δεν αλλάζουμε, δεν προοδεύουμε. Και εάν δεν προοδεύουμε, δεν ζούμε πραγματικά.

Η μέρα ξεκινά με σύνθημα «ρόδα είναι και γυρίζει» δείχνοντας τη διάθεση να αντισταθείς σε ό,τι σε περιορίζει ή σε βομβαρδίζει με αρνητισμό, αναζητώντας δημιουργικές αλλαγές και κοινωνικές επαφές. Το απρόβλεπτο θα κινείται στον αέρα της ημέρας και θα σε κάνει να νιώσεις ξαφνικά ωραία.
Αργά το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες και ευτυχία για σένα θα είναι να «είσαι καλλιτέχνης της ζωής». Απόλαυσε κάθε θαύμα γύρω σου. Ευχαριστήσου τους επίγειους παραδείσους που σου προσφέρονται. Αξιοποίησε τη φαντασία, τις ευαισθησίες, τη διαίσθηση και το ρομαντισμό σου. Θα μπεις στο κόσμο του ονείρου, στο σύμπαν του έρωτα και θα κλείσεις την μέρα σου με τον πιο όμορφο τρόπο.

STEFANIA 300

Ο Άρης στην Παρθένο 25/9 - 12/11

Οι μαγικές λέξεις είναι: προνοητικότητα, οργάνωση, εργατικότητα

Από σήμερα και ως τις περίπου τα μέσα Νοεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, να φανείς πιο μεθοδικός και λογικός και να κάνεις πιο απλή την καθημερινότητά σου. Mη θεωρείς τα πάντα επείγοντα (πχ τηλεφωνήματα, email), κάνε κάθε τι στην ώρα του και ένα – ένα, βάλε σε μια σειρά εκκρεμότητες, προετοίμαζε ό,τι πρέπει να γίνει, κινητοποιήσου για θέματα εργασίας και υγείας. Μην πέσεις όμως στην παγίδα να τα θες όλα τέλεια θα απογοητευτείς. Πάντα, όσα κομμάτια και αν γίνεις, εχθρός του καλού θα είναι το καλύτερο. Ακόμα, πρόσεχε μήπως στην ανάγκη να είσαι χρήσιμος καταλήξεις ένας τέλειος υπάλληλος, φίλος ή σύντροφος αλλά ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Υιοθέτησε συνήθειες που σου κάνουν καλό και κόψε όσες είναι ανθυγιεινές. Σχεδίαζε την κάθε εβδομάδα, όχι μόνο με υποχρεώσεις, αλλά βρίσκοντας χώρο και για όσα αποτελούν «θεραπεία» στις δυσκολίες και το άγχος της καθημερινής ζωής.

Ο ανάδρομος Ερμή στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Συνομιλίες, e-mails και μηνύματα φορτισμένα με «βαρύ», υβριστικό ή σεξουαλικό κλίμα; Διάλεξε και πάρε...

Αυτό το διάστημα αν μπορεί να επιδιώξεις τη συνεννόηση και να είσαι συγκαταβατικός πιθανόν να αντιληφθείς ότι οι άλλοι θέλουν να επιβάλλουν το δικό τους. Αυτό θα σε στεναχωρήσει, θα σε πιέσει και πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις, ενώ ίσως ειπωθούν λόγια που θα είναι η «ταφόπλακα» ενός συμβιβασμού. Η ανάδρομη φορά των πλανητών δείχνει ότι το «τέλος» ίσως μπει σε αναμονή, όμως εν συνεχεία μάλλον θα είναι αναπόφευκτο. Από την άλλη, αυτή η όψη ευνοεί να επαναφέρεις το «μπλα – μπλα» στο σεξ. Ο Ερμής στο Ζυγό θέλει τα γλυκόλογα όμως η επιρροή του Πλούτωνα θέλει αυτά να μετατραπούν σε... βρώμικα! Από την όψη Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος ή Κριός του β' δεκαημέρου.

Ο Πλούτωνας από σήμερα σε ορθή τροχιά

Εκείνος μόνο που μπορεί να κυβερνήσει άλλους, αυτός είναι που μπορεί να κυβερνήσει τον εαυτό του

Βαθιές τομές, μετασχηματισμοί, ριζικές αλλαγές ξανά πιάνουν «δουλειά» τόσο σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο όσο και σε ένα κομμάτι της ζωής σου που με τρόπο αργό αλλά καταλυτικό βρίσκεται σε φάση «ανακατασκευής» ή ολικής «ανάπλασης» μετά από μια περίοδο επανεξέτασης ή αναμονής. Δείξε ανάλογα με την περίσταση είτε δύναμη και κουράγιο είτε υπομονή και σύνεση. Πάρε αποφάσεις. Ακόμα και αν δεν είναι οι πιο καλές του κόσμου δυναμώνεις την ικανότητα να έχεις τον έλεγχο πραγμάτων και καταστάσεων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη φθινοπωρινή Παρασκευή κάνοντας οτιδήποτε εμπνέει θετική αλλαγή!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/225496859&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved