Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/9;

Φρόντισε να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο και να περάσεις καλά είτε με ανθρώπους που αγαπάς είτε με τον εαυτό σου, γιατί ο χρόνος μαζί του θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/9;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Ίσως η καλύτερη ερώτηση που πρέπει να αποστηθίσεις και να τη θέτεις ξανά και ξανά είναι: «ποια είναι πιο ωφέλιμη χρήση του χρόνου μου αυτή τη στιγμή;»

Σήμερα αν κάτι χρειάζεσαι είναι αξιοπιστία και σταθερότητα σε οτιδήποτε και αν κάτι μετανιώσεις θα είναι το να μην αξιοποιήσεις το χρόνο που έχεις, προκειμένου να κάνεις αυτό που εσύ μέσα σου νιώθεις ως το πιο ουσιώδες ή το πιο σωστό! Φρόντισε οι πράξεις σου να έχουν τη σφραγίδα της ωριμότητας και της συνειδητοποίησης, οργάνωσε τη μέρα και τις εργασίες σου, έλα σε επαφή με ειδήμονες, ανθρώπους έντιμους, που τους έχεις εμπιστοσύνη για μια δουλειά ή στα πλαίσια μιας σχέσης.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στον Λέοντα πλησιάζει σε τρίγωνο τον ανάδρομο Ουρανό

Μην μετράς πόσες «ανάσες» παίρνεις! Ζήσε στιγμές που σου κόβουν την ανάσα!

Αυτές τις ημέρες κάτι ξεκινάει ξανά αναπάντεχα. Κάτι, σε έλκει πάλι. Αυτή τη φορά αλλιώς. Σου θυμίζει πως μπορείς να ξεφύγεις από τη ρουτίνα με τρόπο μοναδικό. Πως λέγεται; Έρωτας! Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, αυτό το διάστημα ετοιμάσου για ένα άκρως δροσιστικό αεράκι ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή. Αισθηματική απογείωση και ανέλπιστες επανασυνδέσεις! Συνάμα, ξαφνικά μπαίνουν και πάλι στη ζωή σου χόμπι ή οτιδήποτε σχετίζεται με μόδα, προσωπικό καλλωπισμό, διακόσμηση και τέχνη, με έναν και μόνο σκοπό, να κάνουν τη ζωή σου... πιο ξεχωριστή! Και επειδή μέρες κρίσης ζούμε, το σύμπαν δεν το ξεχνά και έτσι «βρέχει» και χρήματα και δώρα. Λίγα- πολλά... καλοδεχούμενα! Η επίδραση της θετικής όψης Αφροδίτης – Ουρανού είναι πιο έντονη αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του β' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 15ης και της 21ης μοίρας των πύρινων ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που κάθε τι θα είναι καλά οργανωμένο και θα χαρείς κάθε απρόσμενη ευτυχία στο μέγιστο!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/225010083&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved