Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/9;

Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει χωρίς όμως να στραφείς στο ρίσκο και να «τζογάρεις» τις οικονομίες σου, τα ψυχικά αποθέματα ή τις αξίες σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/9;

Σελήνη στον Τοξότη – Δίας στην Παρθένο

Τι χρειάζεται για να έχεις μια όμορφη μέρα; Μια θετική στάση. Τι θα χαλάσει τη μέρα σου; Η υπέρμετρη αισιοδοξία. Έτσι σήμερα, κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει χωρίς όμως να στραφείς στο ρίσκο και να «τζογάρεις» τις οικονομίες σου, τα ψυχικά αποθέματα ή τις αξίες σου, προκειμένου να ρεφάρεις ό,τι πιστεύεις ότι έχασες τις προηγούμενες μέρες ή το διάστημα που πέρασε. Διασκέδασε, φλέρταρε, ταξίδεψε, βγες, συζήτησε με ανθρώπους διαφορετικού πολιτισμικού ή μορφωτικού επιπέδου, απόφυγε όμως να διακινδυνεύσεις αυτά που έχεις για αυτά που θα ήθελες να έχεις.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο να δείχνει ότι το στρες σχετικά με υποχρεώσεις και ευθύνες που σχετίζονται με διασκέδαση, άθληση, ταξίδια ή επαφές δεν θα σε βοηθήσει. Ούτε η υπερβολική ελαφρότητα είναι η λύση αλλά ούτε υπερβολική σοβαρότητα. Κάνε αυτό που σου προσφέρει χαρά χωρίς άγχος. Εν συνεχεία, η Σελήνη συναντά τον θολό Ποσειδώνα δημιουργώντας σύγχυση για το τι θες να κάνεις ή να επιλέξεις. Ίσως, νιώθεις ότι παρασύρεσαι από τους ρυθμούς της ημέρας ή της ζωής και τίποτα δεν πάει όπως το θες. Μην μεγαλοποιείς πράγματα και καταστάσεις. Δες το δάσος και όχι το δέντρο. Τέλος, η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Δία γεγονός που αυξάνει την επιθυμία για περιπέτεια, ευτυχία και χαρά. Τις συνοδεύει όμως από υπερβολές! Μικρές ή μεγάλες. Επιτρεπτές ή ανεπίτρεπτες. Τα άστρα υποδεικνύουν δεν καθορίζουν!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο ενθουσιασμό, χαρά και γνώση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved