Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/9;

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, η ψυχή σου καταθέτει τους πόνους, τις λύπες και τους προβληματισμούς της αλλά και τις χαρές, τις ελπίδες και τα θέλω της

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/9;

Σελήνη στον Σκορπιό

Στις δονήσεις της βαθιά δύναμης, της διεκδίκησης και της μεταμόρφωσης

Σήμερα η ψυχή σου καταθέτει τους πόνους, τις λύπες και τους προβληματισμούς της αλλά και τις χαρές, τις ελπίδες και τα θέλω της. Αφορμή αποτελούν γεγονότα και καταστάσεις που έχουν επίδραση σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό σου κομμάτι αλλά και βιώματα που μετασχηματίζονται σε μαθήματα, τα οποία ασκούν έντονη επιρροή στο κέντρο της ύπαρξής σου. Παράλληλα, η βαθιά ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωτική σύνδεση με ένα πρόσωπο, διαδικασία ή κατάσταση. Από την άλλη, το άγχος πως κινδυνεύεις να χάσεις κάτι που σου προσφέρει ασφάλεια ή ικανοποίηση μπορεί να σε ωθήσει σε εκδηλώσεις ζήλειας, σε μια μυστική παρακολούθηση, μια έντονη διεκδίκηση ή εκδίκηση. Τι ωφελείται όμως ο άνθρωπος αν κερδίσει όλο τον κόσμον, αλλά ζημιωθεί την ψυχή του; Έτσι, σήμερα πάνω από όλα προφύλαξε και τίμησε τον πιο μεγάλο θησαυρό, την ψυχή σου.

STEFANIA 300

Ο Κρόνος στον Τοξότη 18/9/2015 – 20/12/2017

Πάρε στα σοβαρά ό,τι σχετίζεται με την εκπαίδευση, τους νόμους και την ηθική

Ο πλανήτης της γνώσης, της εμπειρίας και της σοβαρότητας, από σήμερα και για τα επόμενα δύο και κάτι χρόνια, εισέρχεται στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με την παιδεία, τη δικαιοσύνη αλλά και ό,τι αφορά στο «εξωτερικό» (πχ. χρέος, τουρισμό, εμπόριο, συνάλλαγμα, κτλ), δείχνοντας ότι πλέον σε αυτούς τους τομείς δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες, αλλά πρέπει να λειτουργήσεις με κανόνες και πρόγραμμα. Αξιοποίησε το «γηράσκω αεί διδασκόμενος» σε αυτούς τους τομείς και συνειδητοποίησε με ποιο τρόπο τα γεγονότα ή οι δικές σου αποφάσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Σχημάτισε μια πλατιά αντίληψη για όσα συμβαίνουν γύρω σου σχετικά με αυτές τις πτυχές της ζωής σου. Δεν θα έχει νόημα να αυτό-οικτίρεσαι μπροστά στις σχετικές δυσκολίες. Αντιμετώπισέ τες με ρεαλισμό.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr εύχεται να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή που θα απομακρυνθείς απ' ό,τι σε φθείρει και θα συντονιστείς με ό,τι σε ανυψώνει ψυχικά.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/224416068&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved