Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/9;

Πάρε χρόνο για να αποφασίσεις για σημαντικά θέματα αλλά μην απογοητευτείς αν κάνεις κάποιο λάθος. Ίσως αποδειχτεί πιο έντιμο και χρήσιμο από το τίποτα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/9;

Σελήνη στο Ζυγό – Σελήνη στον Σκορπιό

Είναι αδύνατον να ζεις ευχάριστα χωρίς να ζεις σοφά, έντιμα και δίκαια

Η σημερινή μέρα ξεκινά με το αίτημα το καλό, το όμορφο και το δίκαιο να είναι η επιλογή σου σε οτιδήποτε. Άσε τις θετικές σκέψεις και το δίκαιο πνεύμα να σε συνοδεύουν, την αγάπη να μπολιάζει κάθε πράξη σου, τις πιο καλές πλευρές σου να κατευθύνουν κάθε κίνησή σου και θα αντλήσεις ευτυχία και χαρά! Βαθύτερή σου επιθυμία είναι να κάνεις ότι μπορείς για να νιώθουν όλοι ευτυχισμένοι, να προσφέρεις ένα χαμόγελο όταν κάποιος είναι θυμωμένος ή να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση. Η διάθεση αυτή, από τις επτά το απόγευμα που η Σελήνη εισέρχεται στον βαθύ Σκορπιό, μετατρέπεται σε ανάγκη να συνδεθείς βαθιά με τον πυρήνα του εαυτού, να ασχοληθείς με κρυμμένες επιθυμίες σου και να βιώσεις δυνατές και πολύ έντονες στιγμές. Αξιοποίησε λοιπόν τις απογευματινές και βραδινές ώρες για να χρωματίσεις τις ενέργειές σου με το χρώμα του πάθους.

STEFANIA 300

Ο Δίας πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον ανάδρομο Ποσειδώνα

Στον χορό της απολαυστικής και δημιουργικής ασάφειας!

Αυτές τις ημέρες αν και ίσως ονειρεύεσαι το τέλειο στη δουλειά, το ιδανικό στις σχέσεις ή την καθημερινότητά σου, επί της ουσίας βρίσκεσαι σε μια φάση σύγχυσης και ασάφειας. Όσα έχουν γίνει στο παρελθόν δεν επιτρέπουν στο τώρα μια απόφαση με ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος. Πάρε χρόνο για να αποφασίσεις για σημαντικά θέματα αλλά μην απογοητευτείς αν κάνεις κάποιο λάθος ίσως αποδειχτεί πιο έντιμο και χρήσιμο από το τίποτα. Πιο έντονα από την απατηλή όψη Δία – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκάμερου ή Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη μέρα με θετική διάθεση, χαμόγελα ευτυχίας και έντονο πάθος!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/224097273&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved