Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/9;

Μην επικεντρώνεις την προσοχή σου στο τι φοβάσαι αλλά στο πως θα το αντιμετωπίσεις. Πίστεψε πρώτα ότι μπορείς και θα τα καταφέρεις!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/9;

Σελήνη στον Λέοντα – Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο

Πίστεψε ότι μπορείς κι έχεις κάνει τον μισό δρόμο

Με χαρά, αλλά και με ένα σχετικό άγχος ξεκινά η σημερινή μέρα καθώς πράγματα και καταστάσεις από τη μία θα σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία, να χειροκροτείς και να τιμάς πρόσωπα και γεγονότα, ενώ από την άλλη θα υπάρχει μια υποβόσκουσα ανησυχία πίσω από το χαμόγελο σου και μια κρυφή ανασφάλεια στην καρδιά σου. Ίσως, παρά την καλή σου διάθεση, κάπου μέσα σου να αναρωτιέσαι αν εσύ ή ένα πρόσωπο που αγαπάς θα τα καταφέρει για κάτι. Να θυμάσαι ότι οι προκλήσεις της ζωής είναι για τον άνθρωπο ότι η άσκηση για τους μυς, ενισχύουν την δύναμη και την αντοχή του. Έτσι, μην επικεντρώνεις την προσοχή σου στο τι φοβάσαι αλλά στο πως θα το αντιμετωπίσεις. Πίστεψε πρώτα ότι μπορείς και θα τα καταφέρεις!

STEFANIA 300

Σελήνη στην Παρθένο στις 16:55

Το να ζεις χωρίς σκοπό είναι σαν να πλέεις χωρίς πυξίδα

Από το απόγευμα θα αρχίσεις να νιώθεις ότι, από σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες, αποστολή σου είναι να βάλεις τάξη. Τομείς όπως η καθημερινή σου ρουτίνα, οι σχέσεις, τα παιδιά, η διατροφή ή υγεία, τα οικονομικά ή τα φορολογικά σου θα αισθάνεσαι ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μπουν σε μια σειρά. Πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε όλα όσα πρέπει να γίνουν ή εκκρεμούν. Φτιάξε ένα πρόγραμμα για το πώς και πότε μπορούν να γίνουν ψώνια, συναντήσεις, ραντεβού ή υποχρεώσεις. Επικοινώνησε με πρόσωπα ή ειδικούς των οποίων οι υπηρεσίες ή οι πληροφορίες χρειάζονται για να οργανώσεις τη ζωή σου. Θα μειώσεις το άγχος και θα νιώσεις καλά με τον εαυτό σου γιατί θα έχεις πλέον ένα «μπούσουλα» για το που βρίσκεσαι και που πηγαίνεις.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του γ' δεκαημέρου ή Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα γεμάτη ευτυχία, δύναμη και αισιοδοξία!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/223354685&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved