Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/9;

Αν αυτόν τον καιρό δεν αντέχεις άλλο την καθημερινότητα, τους συμβιβασμούς και τη ζώνη άνεσης στη δουλειά, τότε είσαι από αυτούς που αναζητούν μια πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/9;

Σελήνη στον Καρκίνο

Όσο περισσότερο κρατάς τα συναισθήματά σου τόσο πιο ισχυρά γίνονται!

Αν μέσα στην ψυχή σου κουβαλάς πράγματα από το παρελθόν που σε έχουν πληγώσει και δεν τα έχεις ξεπεράσει, σήμερα οι συγκυρίες μπορεί να είναι τέτοιες ώστε να νιώσεις ξαφνικά μέσα σου τις σεισμικές τους δονήσεις. Απελευθέρωσε τα συναισθήματα σου πλήρως, μην κρατάς μέσα σου πράγματα για καιρό και δημιούργησε μια υγιή διέξοδο για τον πόνο και το θυμό σου. Σύντομα θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Παράλληλα, στις σχέσεις, στο φλερτ, την εργασία, την καθημερινότητα και σε ό,τι κάνεις, σήμερα δεν θα έχει σημασία αν κάτι είναι μικρό ή μεγάλο αλλά αν αγγίζει την καρδιά.

STEFANIA 300

Ο Άρης στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Οι εμπειρίες της πρώτης φοράς αφήνουν ένα σημάδι στο μυαλό μας για το υπόλοιπο της ζωής μας

Δοκίμασε κάτι εντελώς νέο! Αν αυτόν τον καιρό δεν αντέχεις άλλο τη συνήθεια στην καθημερινότητα, τους συμβιβασμούς στις σχέσεις και το να εγκλωβίζεσαι στη ζώνη άνεσης στη δουλειά, τότε είσαι ένας από αυτούς που ψάχνει το σύμπαν για να ζήσουν μια πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία. Τόσο στον έρωτα και την εργασία όσο και γενικότερα, αγκάλιασε το καινούργιο, το άγνωστο, την αλλαγή. Κάνε κάτι για πρώτη φορά, πάρε ρίσκα, ακολούθα ένα νέο δρόμο, δοκίμασε μια νέα τεχνική. Θα μείνεις έκθαμβος μπροστά στην πρωτόγνωρη ομορφιά και τη χαρά που θα σου προσφέρουν.

Ο Ερμής στο Ζυγό πλησιάζει σε τετράγωνο τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ό,τι και αν σου «φέρνει» η ζωή, ακόμη και αν πονάει, μείνε δυνατός και πάλεψέ το!

Αυτές τις ημέρες ανακύπτουν προβλήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και τα οποία θεωρείς πολύ σημαντικά για την πορεία ενός τομέα της ζωής σου που υφίσταται εδώ και καιρό μια σταδιακή φθορά και μια νέα αρχή, αν και απαραίτητη, ίσως φοβίζει ή είναι πολύ δύσκολη. Αν προσπαθήσεις να πετύχεις τη συνεργασία με κάποιους με το ζόρι ή επιμένεις σε κάτι που για σένα θα φέρει την αρμονία άλλα οι άλλοι δεν το θέλουν τότε ίσως υπάρχουν εντάσεις, δράματα και στεναχώριες. Το ρίξιμο αυλαίας σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι αναπόφευκτο, ενώ είναι μέρες με δυσάρεστες ειδήσεις. Αν αυτό το διάστημα γίνεις ο προσωπικός δέκτης αρνητικών μηνυμάτων δες τα ως σημάδι για ριζική αλλαγή. Μπορείς να τα καταφέρεις. Θα μάθεις, θα ωριμάσεις και θα προχωρήσεις μπροστά. Περισσότερο επηρεάζεσαι αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος, Κριός του β' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 10ης και της 16ης των παρορμητικών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια ξεχωριστή Τρίτη που θα αγκαλιάσεις τις αλλαγές και θα θυμάσαι ότι τα ισχυρά τείχη κουνιούνται αλλά ποτέ δεν καταρρέουν.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/222877275&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved