Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/9;

Φρόντισε να μην ανησυχείς τον εαυτό σου πολύ για μικρά πράγματα, αυτά που σε μερικά χρόνια κοιτώντας πίσω δεν θα έχουν καμία σημασία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/9;

Σελήνη στον Καρκίνο

Η διαίσθηση θα είναι ο αλάνθαστος οδηγός σου!

Σήμερα άκου το ένστικτό σου για το τι θέλεις ή δεν θέλεις να κάνεις, πώς πρέπει ή δεν πρέπει να γίνει κάτι, με ποιον επιθυμείς ή δεν επιθυμείς να έχεις επαφή. Προστάτεψε ό,τι και όποιον αγαπάς. Βασίσου σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Φρόντισε να μην ανησυχείς τον εαυτό σου πολύ για μικρά πράγματα, δηλαδή αυτά που σε μερικά χρόνια κοιτώντας πίσω δεν θα έχουν καμία σημασία. Πάρε χαρά από πράγματα που είναι ωραία, που αγαπάς. Να θυμάσαι δεν υπάρχει κακό σε αυτό.

STEFANIA 300

Ο Άρης στον Λέοντα πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στον Κριό

Ώρα για θετικές και συναρπαστικές αλλαγές! Άνοιξε νέες προοπτικές στον έρωτα και την εργασία!

Με τον Άρη στον Λέοντα αυτή την περίοδο νιώθεις περισσότερο δυνατός και ικανός σε κάποιο τομέα της ζωής και θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ή να σε περιορίσει να αλλάξεις σελίδα σε αυτή την πτυχή της ζωής σου. Αντίθετα με τον Άρη σε συγκλίνον τρίγωνο με τον Ουρανό η ώρα να κάνεις το μικρό ή μεγάλο βήμα είναι τώρα. Έχε αυτοπεποίθηση, πίστευε αυτό που κάνεις και τόλμησε για να ανοίξεις ένα νέο παράθυρο ευτυχίας και επιτυχίας στη ζωή σου. Μέρες θετικών και συναρπαστικών αλλαγών στην ερωτική ζωή και στον επαγγελματικό τομέα.
Από την ανανεωτική όψη Άρη – Ουρανού επηρεάζεσαι πιο έντονα αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης του β' δεκαημέρου. Ακόμη αν έχεις τον γενέθλιο Άρη ή άλλους προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 16ης και της 19ης μοίρας των ανωτέρω ζωδίων.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη μικρές και μεγάλες θαυμάσιες στιγμές!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/222717636&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved