Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/9;

Άρπαξε τις ευκαιρίες που το ένστικτό σου λέει ότι αξίζουν, επειδή ήρθε η ώρα να συμβούν πράγματα που θα σου αλλάξουν ριζικά τη ζωή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/9;

Σελήνη στους Διδύμους

Είσαι πάντα ελεύθερος να παίρνεις το καλό όπου το βρίσκεις

Σήμερα νιώθεις ένας δια βίου μαθητής της ζωής που αναζητά με περιέργεια νέους λόγους για να μη βαριέται, να γελά, να χαίρεται και να αναπτύσσεται. Ό,τι βλέπεις, ακούς, ρωτάς, διαβάζεις ή ζεις θα δίνει γνώσεις στη ψυχής σου για να ανακαλύπτει νέους ορίζοντες προς την ευτυχία σου. Αλληλεπίδρασε με τον κόσμο, επένδυσε χρόνο στην παρέα και τη χαρά, επικοινώνησε, μάθε από τους άλλους και θα δώσεις μια μεγάλη ώθηση ευτυχίας στη διάθεση και τη μέρα σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Καρκίνο

Η αγάπη αφήνει αναμνήσεις που κάνεις δεν μπορεί να κλέψει

Το βράδυ, μετά τις 8.30, η ψυχή σου κάθεται και κοιτά πως πέρασε τη μέρα, το καλοκαίρι, το παρελθόν, τσαλαβουτώντας στα ρηχά ή τα βαθιά νερά αναμνήσεων που είναι γεμάτες χαρά και ή που έχουν θλίψη και δάκρυ. Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου για να αγκαλιάσει τις αναμνήσεις και τα μηνύματά τους. Να θυμηθεί ή να ξεχάσει. Να αφήσει πίσω ή να κρατήσει μαζί του. Και φυσικά άσε την αγάπη να σε αγγίξει και να την αγγίξεις και τον έρωτα να σε φιλήσει, γιατί η αγάπη είναι όπως ένα φιλί. Δεν έχει σημασία ο ήχος που κάνει αλλά πόσο διαρκεί στην καρδιά η ηχώ του.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ορθή τροχιά

Ζωντανό και λαμπερό χρώμα δύναμης και αισιοδοξίας χωρίς ξεθώριασμα!

Σήμερα η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή τροχιά και φεύγει η σκιά της δυσαρέσκειας, της ματαιότητας και του αναστεναγμού που υπήρχε σε θέματα οικονομικά, ομορφιάς, διακόσμησης και σχέσεων, ακόμα και αν πήγαιναν καλά. Αποδιοργάνωση τέλος! Στασιμότητα τέλος! Δεύτερες σκέψεις τέλος! Πλέον μπορείς να κινηθείς αποφασιστικά στους παραπάνω τομείς και η διάθεσή σου μέσα στις σχέσεις να γίνει πιο θετική, στις συνεργασίες πιο δημιουργική και στα οικονομικά πιο αισιόδοξη.

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Άρπαξε τις ευκαιρίες που το ένστικτό σου λέει ότι αξίζουν, επειδή ήρθε η ώρα να συμβούν πράγματα που θα σου αλλάξουν ριζικά τη ζωή!

Αυτό το διάστημα έχεις την δυνατότητα να διαμορφώσεις εκ νέου τη μοίρα των επαγγελματικών, των σχέσεων, των οικονομικών και κάθε τομέα της ζωής σου η ανασύσταση του οποίου είναι ζωτική για εσένα. Εσύ φρόντισε να φανείς μαχητικός και οργανωτικός, αποφασιστικός και λεπτομερειακός και το σύμπαν θ' ανοίξει το δρόμο για ανασχηματισμούς και βαθιές αλλαγές που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σου.

Η αναμορφωτική όψη Ηλίου – Πλούτωνα σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 10ης και 13ης μοίρας των ζωδίων της γης.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική Κυριακή γεμάτη επικοινωνία, συναίσθημα και χαρά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved