Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/9;

Με τη Σελήνη στους Διδύμους στιγμές χαράς, βόλτας, φλερτ, μάθησης και κεφιού σε περιμένουν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/9;

Σελήνη στους Διδύμους

Άδειασε το μυαλό από τις σκοτούρες και ό,τι βαραίνει την ψυχή και ρούφα τη ζωή!

Καλοκαίρι σημαίνει καλοκαιρία και με τον Σεπτέμβριο να παραμένει ζεστός έχεις μια τουλάχιστον αφορμή να δώσεις στη σημερινή μέρα την ευκαιρία να σου ξεδιπλώσει τα αναρίθμητα αέρινα, θετικά και πολύ ενδιαφέροντα καλούδια της, αντί να σε πιάνει μελαγχολία που τελείωσαν οι διακοπές και σε περιμένουν δουλειές και εκκρεμότητες. Στιγμές χαράς, βόλτας, φλερτ, μάθησης και κεφιού σε περιμένουν. Απάντησε θετικά και θα δεις ότι ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνες για να ενισχύσεις της διάθεσή σου.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στην Παρθένο πλησιάζει σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι' αυτόν που θα προσπαθήσει!

Αυτές οι μέρες είναι δυνατής συμπαντικής επιρροής και το ρητό «Όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις» αποτυπώνει ακριβώς το δυναμικό και τις τεράστιες δυνατότητές τους. Θα έχεις την ευκαιρία μέσα από μία καρμική συγκυρία ή στροφή της τύχης να χαράξεις εκ νου το πεπρωμένου σου. Δείξε πάθος για ότι θέλεις να μπει σε τάξη στη ζωή σου και το σύμπαν με γεγονότα καθαρά σκηνοθετημένα από τη μοίρα θα είναι πλάι σου για να τα καταφέρεις.
Η ευνοϊκή όψη Ηλίου – Πλούτωνα θα σε επηρεάσει περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 10ης και 13ης μοίρας των γήινων ζωδίων.

Η τύχη σου χαμογέλα περισσότερο σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.
Το astrology.gr σου εύχεται ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο με καλοκαιρία στην καρδιά και τη διάθεση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved