Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/9;

Βγες έξω με το ταίρι σου, λίγος καθαρός αέρας είναι πάντα ένας καλός τρόπος να ξεσηκώσεις τις αισθήσεις. Αν είσαι μόνος, η διάθεση για νέες γνωριμίες και φλερτ σήμερα είναι στα ύψη.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/9;

Σελήνη στον Ταύρο – Σελήνη αντίθεση με Κρόνο

Σχεδίασε με στόχο. Προετοίμασε με προσήλωση. Προχώρα με αποφασιστικότητα. Επιδίωξε με επιμονή!

Σήμερα πιθανόν να νιώθεις την ενέργειά σου πεσμένη ή να αισθάνεσαι άγχος για όσα πρέπει να μπουν σε τάξη μέσα στο Σεπτέμβριο. Ίσως, πάλι, κάποια ζητήματα να αισθάνεσαι ότι έπρεπε ήδη να έχουν πάρει μια σειρά και να βλέπεις με αρνητικό μάτι κάποιες καθυστερήσεις. Η ψυχολογία σου μπορεί να φτιάξει ό,τι και αν είναι αυτό που σου χαλάει τη διάθεση, με τρία πράγματα: οργάνωση, ηρεμία, ομορφιά. Συγκέντρωσε σε ένα χαρτί όλα όσα θες να ολοκληρώσεις το επόμενο διάστημα. Επεξεργάσου ένα πρόγραμμα υλοποίησης εργασιών και δραστηριοτήτων. Και σε ό,τι κάνεις λειτούργησε με σύστημα. Ακόμα, κάνε μια βόλτα στη φύση ή βάλε λίγα λουλούδια στο γραφείο σου, θα ανεβάσουν τόσο τη διάθεση όσο και την επίδοσή σου. Κάνε οτιδήποτε μαζί με μουσική και αφιέρωνε έστω και λίγα λεπτά σε κάτι που σε χαλαρώνει, σε ευχαριστεί και σε γεμίζει θετικότητα.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Διδύμους

Αφέσου στη χαρά της ζωής! Παίξε, μάθε, γέλα, φλέρταρε! Και φυσικά ζήσε κάθε στιγμή με περισσότερη τρέλα!

Το μεσημέρι η διάθεση γίνεται επικοινωνιακή. Δεν θα θες να είσαι μόνος ή να μείνεις σαν μαγκούφης μες στο σπίτι ούτε σήμερα ούτε το σαββατοκύριακο. Πάρε τηλέφωνο μια φίλη για να πείτε τα νέα σας, έλα σε επαφή με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, πήγαινε μια βόλτα. Κανόνισε ταξίδια και εκδρομές! Εξάλλου ο καιρός είναι καλός μαζί μας και το καλοκαίρι επιμηκύνεται. Να θυμάσαι η παθητικότητα και η νωθρότητα δεν έχει χώρο στο υπόλοιπο της ημέρας σου. Ξέχασε τον καναπέ και την τηλεόραση και κινήσου, γυμνάσου ή περπάτησε, εκτός από το σώμα θα αναζωογονήσουν και το μυαλό σου. Βγες έξω με το ταίρι σου, λίγος καθαρός αέρας είναι πάντα ένας καλός τρόπος να ξεσηκώσεις τις αισθήσεις. Αν είσαι μόνος, η διάθεση για νέες γνωριμίες και φλερτ σήμερα είναι στα ύψη. Αξιοποίησέ τη. Και αν εκτός από ευελιξία δείξεις ευστροφία και χιούμορ, τότε θα είσαι ο κερδισμένος της παρέας καθώς δύσκολα εκτιμάς πραγματικά κάποιον που δεν σε κάνει να γελάς.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως των τελευταίων ημερών ή Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή κάνοντας οτιδήποτε σε τονώνει και σου χαρίζει ευεξία και αισιοδοξία!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/222301085&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved