Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/9;

Η αποφασιστικότητα και η ηρεμία σήμερα θα είναι τα κλειδιά που θα ανοίγουν όλες τις κλειδαριές τόσο στον έρωτα, την εργασία, την υγεία ή τα οικονομικά όσο και σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/9;

Σελήνη στον Ταύρο

Κάθε μέρα είναι και μικρή ζωή! Και όταν έχεις υπομονή μπορείς και να κατορθώσεις τα πάντα!

Σήμερα το κάθε τι θα απαιτεί χρόνο και οτιδήποτε θα έρθει στην ώρα του, αν μπορείς να περιμένεις. Δείξε υπομονή και όχι ανυπομονησία, θέληση και όχι ξεροκεφαλιά, ηρεμία και όχι φούρια. Κι αυτό γιατί η υπομονή, η αποφασιστικότητα και η ηρεμία σήμερα θα είναι τα κλειδιά που θα ανοίγουν όλες τις κλειδαριές τόσο στον έρωτα, την εργασία, την υγεία ή τα οικονομικά όσο και σε κάθε τομέα της ζωής σου.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Η πηγή της ευτυχίας βρίσκεται στην αφοσίωση και όχι στην ηδονή, στην αγάπη και όχι στην τέρψη!

Νωρίς το πρωί η Σελήνη συναντά τον Ήλιο δείχνοντας ότι θα έχεις επιτυχία αν επιδείξεις ρεαλισμό, επενδύσεις σε κάτι σίγουρο και αξιόπιστο και είσαι υπέρμαχος σε ό,τι μπορεί να δώσει αποτελέσματα χωρίς πίεση αλλά αργά και συστηματικά. Έπειτα, η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα δείχνοντας ότι η ικανοποίηση δεν θα προέρχεται απλά από την τέρψη ή την ηδονή αλλά από την απόλυτη αφοσίωση και το ολοκληρωτικό δόσιμο σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Εν συνεχεία, με τη Σελήνη να συναντά την Αφροδίτη κάθε συναλλαγή που έχει μέσα της το χρήμα θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να αισθάνεσαι ότι εκτιμάς το χρήμα ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο απ' ό,τι του αξίζει. Και αυτό γιατί σήμερα θα κερδίσει εκτίμηση όποιος έχει το χρήμα υπηρέτη και όχι κύριο του. Τέλος μπορεί σήμερα κάθε θλίψη ή δυστυχία να υποταχθεί στην υπομονή όμως υπάρχει ένα όριο που αν ξεπεραστεί, παύει να είναι αρετή. Και αλίμονο σε αυτόν που θα την εξαντλήσει. Απόφυγε ανθρώπους ή καταστάσεις που μπορεί να σε εκνευρίσουν ή τους τα έχεις μαζεμένα καιρό, γιατί σήμερα κάθε άνθρωπος θα είναι ένα ηφαίστειο που περιμένει την ώρα της έκρηξης. Αξιοποίησε την εκρηκτική όψη της Σελήνης με τον Άρη για να ανάψεις τη φλόγα του πάθους στην ερωτική σου ζωή και το ταξίδι προς την απόλαυση θα ξεκινήσει.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη μέρα που θα θυμάσαι ότι όποιος έχει υπομονή έχει ό,τι επιθυμεί, αφού είναι ικανός να δημιουργεί μετάξι από φύλλα και μέλι από τα πέταλα των ρόδων.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/222146427&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved