Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/9;

Έκφρασε αυτό που πραγματικά νιώθεις και ακολούθα το μονοπάτι της ευτυχίας που μόνο εσύ ξέρεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/9;

Σελήνη στον Κριό

Εκείνος που συνήθισε να μην είναι ειλικρινής με τους άλλους τελικά παύει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του!

Η μέρα ξεκινά με φούρια, ζωηράδα και κίνηση και ο παλμός των πρωινών ωρών είναι γρήγορος και έντονος. Το ύφος σε κάποιες καταστάσεις θα είναι οξύ, ανταγωνιστικό ή εκρηκτικό και σε κάποιες άλλες άμεσο, αληθινό και ειλικρινές. Απόφυγε να προσποιηθείς και θα βγεις κερδισμένος. Πες και κάνε αυτό που πραγματικά νιώθεις. Μη συμβιβάζεσαι με ό,τι δεν το αισθάνεσαι. Έκφρασε αυτό που πραγματικά νιώθεις και ακολούθα το μονοπάτι της ευτυχίας που μόνο εσύ ξέρεις και μόνο εσύ μπορείς να υποδείξεις στον εαυτό σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Ταύρο - Σελήνη τρίγωνο με Δία

Δώσου στη στιγμή. Ευχαριστήσου το τώρα. Και η ζωή θα στο ανταποδώσει!

Λίγο μετά τις 12:00 οι ρυθμοί της ημέρας γίνονται πιο αργοί και ήρεμοι. Ό,τι κάνεις μπορείς να το ευχαριστηθείς πιο πολύ ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται ολοκληρωτικά σε ό,τι χρειάζεται να δίνεις χρόνο και ενέργεια. Συναισθήματα αγάπης, ικανοποίησης, ηρεμίας, ευτυχίας και απόλαυσης καρποφορούν στην καρδιά σου και αυξάνουν τη θετικότητά σου. Βάλε σε τάξη ή οργάνωσε πράγματα και εργασίες, απόλαυσε μια βόλτα στη φύση ή την παρέα ενός αγαπημένου προσώπου, δούλεψε επίμονα, αφοσιώσου σε ό,τι επιθυμείς και θα αισθανθείς το χρόνο να κυλά πιο ήρεμα και τις καταστάσεις που ζεις πιο ωραίες.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης των τελευταίων ημερών ή Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια γλυκιά μέρα με όμορφες, ευχάριστες και πολύ - πολύ χαρούμενες στιγμές.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/221985969&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved