Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/9;

Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, εσύ μην πας μαζί τους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/9;

Σελήνη στον Κριό

Καλωσόρισε την καινούργια σεζόν με προθυμία, ζωηράδα και χαμόγελο!

Νέος μήνας και νέα «εποχή» ζωής ξεκινά από σήμερα. Η ανυπομονησία θα χτυπήσει κόκκινο καθώς θα θες γρήγορα και δυναμικά να μπεις στο κλίμα της δουλειάς, της καθημερινότητας αλλά και των νέων στόχων που έχεις θέσει ή των νέων συνθηκών που είτε θα συναντήσεις είτε έχουν δημιουργηθεί. Πρωτίστως συντόνισε τη ψυχολογία σου με τα νέα δεδομένα, με τη νέα καθημερινή σου πραγματικότητα και έπειτα δώσε ενέργεια και ζωηρό τόνο σε ό,τι σε ενδιαφέρει ή ξυπνά μέσα σου τη λαχτάρα για δράση, έρωτα, κίνηση και ζωή.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, εσύ μην πας μαζί τους!

Σήμερα κορυφώνεται η απατηλή αντίθεση Ηλίου – Ποσειδώνα δείχνοντας ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια προδοσία ή υποκρισία, ενώ η αβεβαιότητα για την εξέλιξη κάποιας υπόθεσης είναι ικανή να σου ρουφήξει την ενέργεια. Επικέντρωσε την προσοχή σου σε ό,τι πνευματικά και σωματικά σε ξεκουράζει ή μπορεί να σε βοηθήσει να διεκδικήσεις πίσω τη πνευματική σου δύναμη. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για την έκβαση καταστάσεων. Ίσως κάνεις λάθος. Άσε για τις επόμενες μέρες σημαντικές αποφάσεις!
Περισσότερο από τη θολή όψη Ηλίου – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος, Παρθένος του α' δεκαημέρου. Ακόμη αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 5ης και της 11ης μοίρας των προαναφερόμενων ζωδίων.

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα

Ψήφισε έρωτα και βράδια αξημέρωτα γιατί όποια κι αν είναι η εποχή ο πόθος είναι πάντα θέρος!

Με την ερωτική όψη Αφροδίτης – Άρη σήμερα το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα ανάβει για τα καλά! Η επιθυμία να νιώσεις πάλι τον πόθο στα σεντόνια σου παίρνει φωτιά, ενώ το νυν, το πρώην ή το επίδοξο ταίρι σου δείχνει την ανάλογη ανταπόκριση στη «καυτή» διάθεσή σου. Έχε αυτοπεποίθηση, τόλμησε και ζήσε στιγμές φλογερού πάθους. Ερωτικές επανενώσεις αλλά και εκ νέου ζήλιες και απιστίες. Η θερμοκρασία στην ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί ιδιαίτερα αν είσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του β' δεκαημέρου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται καλό μήνα γεμάτο υγεία, ευημερία, έρωτα και ευτυχία!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/221824147&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved