Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/8;

Αξιοποίησε το ρομαντικό Αυγουστιάτικο φεγγάρι για βραδινά μπάνια στη θάλασσα των αισθήσεων. .

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/8;

Σελήνη στον Υδροχόο

Σέρφαρε στις χαρές του καλοκαιριού!

Δεν σου αρέσει ούτε να το σκέφτεσαι ούτε να το παραδέχεσαι αλλά το φετινό καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του. Ίσως, το facebook και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι σήμερα το πεδίο που θα εκφράσεις με posts και εικόνες για το πως νιώθεις για το τέλος της θερινής περιόδου. Όμως εκτός από το να κάνεις likes και να αναρτάς καλοκαιρινές φωτογραφίες έχεις ακόμη μια ευκαιρία να αισθανθείς απελευθερωμένος από τις χίλιες συμβάσεις της ζωής και να πάρεις μια ανανεωτική καλοκαιρινή ανάσα. Βγες, συνάντησε φίλους, δοκίμασε νέες δραστηριότητες και εναλλακτικά σπορ, εξερεύνησε ή ανακάλυψε όμορφα μέρη που κρύβουν γωνιές με εξαιρετική θέα και συνδύασε την καλοκαιρινή αύρα με συναρπαστικά φιλιά, εκπληκτικές ερωτικές στιγμές και ανατρεπτικά φλερτ.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Ιχθύες στις 11:50 – Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 21:35

Στην ξαπλώστρα της χαλάρωσης και της απόλαυσης!

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο συναισθηματικό, ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι, η ανάγκη να εγκαταλείψεις το pc, να αποτραβηχτείς από όλα και όλους, να κάνεις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της γαλήνης και του έρωτα και να ανοίξεις την ψυχή σου στις εικόνες της φύσης θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσεις την αυλαία του καλοκαιριού. Απόδρασε σε υπέροχους, μη πολυσύχναστους και καθόλου στριμωγμένους προορισμούς. Άσε τη ψυχή σου να χαλαρώσει και να αποθανατίσει την ομορφιά γύρω και μέσα σου. Αξιοποίησε το ρομαντικό Αυγουστιάτικο φεγγάρι για βραδινά μπάνια στη θάλασσα των αισθήσεων. Άφησε το βλέμμα σου να περιπλανηθεί στο γαλάζιο των ονείρων σου και τον παράδεισο των οραμάτων και των προσδοκιών σου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος των τελευταίων ημερών και Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα αξέχαστο Αυγουστιάτικο Σαββατοκύριακο που θα αδειάσεις το μυαλό σου από σκέψεις και θα βρεθείς στην όαση της χαράς, της ξεγνοιασιάς και της γαλήνης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved