Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/8;

Αξιοποίησε φιλικές συναναστροφές και εξ ουρανού προτάσεις που θα κάνουν τη μέρα σου πιο ενδιαφέρουσα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/8;

Σελήνη στον Υδροχόο

Ετοιμάσου για εκπλήξεις!

Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του όμως ακόμα έχει να σου προσφέρει συγκινήσεις που δεν περίμενες. Η μέρα είναι απρόβλεπτη με εξελίξεις, ειδήσεις που θα σε ξαφνιάσουν και γεγονότα που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Αξιοποίησε φιλικές συναναστροφές και εξ ουρανού προτάσεις που θα κάνουν τη μέρα σου πιο ενδιαφέρουσα.

STEFANIA 300

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Άρη στον Λέοντα

Η ώρα της αναμέτρησης!

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη ακόμη και αν κάποια στιγμή νιώσεις σήμερα μέσα σου κάπως αποδιοργανωμένος ή αισθανθείς να διακατέχεσαι από κάποιον εκνευρισμό ή ανησυχία, μην τρομάξεις και μην πανικοβληθείς. Κάποια αλλαγή σε βάζει μέσα στο άγνωστο αλλά εσύ αντιστέκεσαι. Μην αντιμάχεσαι ό,τι και αν φανερώνεται στη ψυχή σου γιατί αυτά που αρνείσαι ή αγωνιάς να αποκρύψεις θα έρθουν στην επιφάνεια και μάλιστα απροκάλυπτα.

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα

Άσε το αεράκι ανανέωσης να σε κυριεύσει!

Αέρινη, κοινωνική και πολύ ανατρεπτική θα είναι σήμερα η διάθεση τόσο στο λουκ, τις σχέσεις όσο και τις αγορές. Φέρε φρεσκάδα ξανά στο στυλ σου, άλλαξε διακόσμηση, βγες με την παρέα σου, πήγαινε κινηματογράφο και μην αφήνεις την ερωτική σου ζωή στη ρουτίνα και τη μονοτονία της, «τσίγκλισέ» τη και νιώσε πάλι ανάλαφρος και ερωτικός.

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Κάνε αυτό που θέλεις, χωρίς πρέπει και πειθαναγκασμούς!

Τόσο η Σελήνη στον Υδροχόο όσο και ο Ουρανός είναι λάτρεις της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και των ενεργειών που δεν είναι επιβεβλημένες. Έτσι, σήμερα –είτε στη διασκέδαση είτε στις σχέσεις σου ή οπουδήποτε αλλού– θα νιώσεις ευχαρίστηση αν δεν επιλέξεις ό,τι σου είναι υποχρέωση ή σου επιβάλλεται αλλά ό,τι σου επιτρέπει να εκφραστείς ελεύθερα και να νιώθεις αληθινός!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Παρασκευή που αφενός θα δώσεις χώρο και χρόνο σε ό,τι σε εξιτάρει και αφετέρου θα αφήσεις τη ψυχή σου ελεύθερη να χαρεί, να εκφραστεί και να ανανεωθεί!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved