Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/8;

Απόσυρε το ενδιαφέρον σου από το κακό και το φόβο και κατεύθυνε τη σκέψη σου προς το καλό, τη συνεννόηση και την ενότητα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/8;

Σελήνη στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο

Σχεδίασε τη στρατηγική σου και αιφνιδίασε!

Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση να μην αφήσεις τις εξελίξεις να σε προλάβουν αλλά να φροντίσεις εστιάζοντας στις επιθυμίες σου να προλάβεις καταστάσεις, να πάρεις τον έλεγχο και να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Προσδιόρισε με σαφήνεια που θες να πας, διαχειρίσου σωστά το χρόνο σου, ακολούθησε εγγυημένες συμβουλές και αυτό που θέλεις θα το πετύχεις! Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σε συνεπαίρνει μια διάθεση για ανανέωση και ένα ξέφρενο πάρτι κοινωνικότητας, εκπλήξεων και αποκαλύψεων ξεκινά. Τόσο στον έρωτα όσο και το φλερτ δελέασε με κάτι καινούργιο, αξιοποίησε την τακτική του αιφνιδιασμού, δώσε έμφαση στην εγκεφαλική διέγερση και ετοιμάσου για έκρηξεις ερωτικής έξαψης και έκστασης.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στο Ζυγό 27/8-2/11

Κάθε λύπη έχει μια χαρά να την εξισορροπεί, αρκεί να αφήνεις το νου να τη δει!

Από τις 27/8 ως τις 2/11 ο Ερμής εισέρχεται στο θετικό, συμβιβαστικό και συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού. Καθώς θα βαδίζεις σε ένα τεντωμένο σχοινί αναφορικά με αποφάσεις, σχέσεις, συνεργασίες και κάθε λογής συμφωνίες το κοντάρι που θα μπορεί να σου παρέχει ισορροπία είναι ο νους σου! Και το κλειδί για να το πετύχεις είναι να ακολουθεί τις αρχές της συμπληρωματικότητας, της αρμονίας, της ειρήνης και της συνεργασίας. Απόσυρε το ενδιαφέρον σου από το κακό και το φόβο και κατεύθυνε τη σκέψη σου προς το καλό, τη συνεννόηση, την ενότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό. Δες τη δυνατότητα που υπάρχει σε μια επιλογή ή κατάσταση να καλύψει την αδυναμία κάποια άλλης. Μη λειτουργήσεις εγωιστικά αλλά δείχνοντας ενδιαφέρον για τα θέλω και της άλλης πλευράς. Φρόντισε οι σκέψεις σου να είναι σωστές στο ζύγι, μην αντανακλούν μόνο τις νοσηρές όψεις των πραγμάτων και τότε θα είναι πιο εποικοδομητικές και επωφελείς για κάθε τομέα της ζωής σου.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στην Παρθένο

Ήρθε η ώρα της ευτυχίας!

Αυτό το διάστημα η πιο μεγάλη, αληθινή ευτυχία θα είναι η υγεία! Ένας υγιής νους, ένα υγιές σώμα θα είναι για σένα απέραντη ευλογία για αυτό αξιοποίησε ευκαιρίες που συνδέονται με την καλή διατροφή, την αναζήτηση μιας θεραπείας ή τη διεύρυνση γνώσεων. Συγχρόνως, μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά από την επαναφορά σε καλή κατάσταση ή λειτουργία τομέων όπως η εργασία, οι σχέσεις ή τα οικονομικά σου όπως και ζητήματα με λογιστικά, διαδικαστικά, γραφειοκρατικά, πρακτικά ή υλικά θέματα. Αφιέρωσε χρόνο σε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην εξυγίανση μιας προβληματικής κατάστασης και γενικότερα δώσε ενέργεια για ό,τι θέλεις να δουλεύει ρολόι στη ζωή σου. Το σύμπαν θα είναι μαζί σου! Θα βρεις στήριξη και θα έχεις τύχη!
Μεγάλη εύνοια από τη θετική όψη Ηλίου – Δία έχεις αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος των πρώτων ημερών.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος των τελευταίων ημερών ή Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός των α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα κάνοντας οτιδήποτε σε γεμίζει με το αίσθημα της ευφορίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved