Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/8;

Απόφυγε να ξοδέψεις την πολύτιμη ενέργειά σου σε ανησυχίες για ανούσια θέματα και πάρε χρόνο για να εξετάσεις διάφορα σημαντικά ζητήματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/8;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Όποιος τα ύστερα μετρά, ποτέ του δε σκοντάφτει. Σχεδίασε με στόχο. Προετοιμάσου με προσήλωση!

Ίσως, πολιτικά θέματα, επαγγελματικές προοπτικές και ζητήματα που απαιτούν τάξη και οργάνωση να μην είναι συνειρμοί συνδεμένοι με τις διακοπές και την καλοκαιρινή περίοδο, εντούτοις σήμερα θα σε απασχολήσουν. Η ψυχή σου θα θέλει να οργανωθεί για σημαντικές αποφάσεις χωρίς να βιάζεται αλλά επιδεικνύοντας σύνεση, λογική και ρεαλισμό. Απόφυγε να ξοδέψεις την πολύτιμη ενέργειά σου σε ανησυχίες για ανούσια θέματα και πάρε χρόνο για να εξετάσεις ζητήματα η πορεία των οποίων θα καθορίσει την εξέλιξη της ζωής σου ή θα είναι σημαντική για τα επόμενα χρόνια. Δες πως θα βάλεις σε εφαρμογή σχέδια δράσης μετά την επιστροφή σου από τις διακοπές και όπου χρειάζεται άφησε τις πράξεις σου να μιλήσουν για σένα.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στην Παρθένο πλησιάζει σε εξάγωνο τον Κρόνο στον Σκορπιό

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αυτές τις ημέρες στην επικοινωνία οι μεγαλόσχημες και κενές περιεχομένου δηλώσεις δεν θα έχουν τύχη. Χρειάζεται μέτρο, ουσία και έμπρακτες αποδείξεις. Έτσι, ακόμη και μικρές αλλά ουσιαστικές δηλώσεις ή κινήσεις θα μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα. Μίλα σύντομα με τρόπο που θα συμπυκνώνει εύστοχα μηνύματα. Δώσε προσοχή στις συμβουλές έμπειρων, ειδικών και μεγαλύτερης ηλικίας προσώπων. Σκέψου σοβαρά, λειτούργησε με πρακτικό νου και εστιάσου σε ρεαλιστικές λύσεις και επιλογές. Ιδανική περίοδος για συναισθηματικές αποφάσεις, φορολογικές ή οικονομικές ρυθμίσεις και σημαντικά για σένα θέματα που απαιτούν σωστή κρίση.
Η ευνοϊκή όψη Ερμή – Κρόνου σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ταύρος, Καρκίνος του γ' δεκαημέρου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που θα στηρίξεις σε κάτι στέρεο και σταθερό την σκάλα της επιτυχίας που θέλεις να ανέβεις στη ζωή σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved