Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/8;

Ξεκίνα την ημέρα σου αποφεύγοντας τους ανθρώπους που δεν χαίρονται με τίποτα και προσπαθούν να σε πείσουν ότι όλα είναι μαύρα και επίλεξε ό,τι ανάβει πράσινο φως στην ευτυχία σου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/8;

Σελήνη στο Ζυγό

Καλοκαίρι και ρομάντζο!

Σήμερα λίγο το χαλαρό αεράκι, λίγο ο ήλιος και η χαρά του καλοκαιριού η ψυχή έχει διάθεση να ρίξει τα τείχη της μοναξιάς, να βρεθεί μαζί με φίλους, να πιαστείς χέρι – χέρι με την τρυφερότητα και την αγάπη και να διανύσεις τη μέρα αγκαζέ με όμορφη επικοινωνία και ό,τι την κάνει να χαμογελάει. Ακόμη και πίσω από την καλοκαιρινή ρουτίνα ο ρομαντισμός μπορεί να σκάσει μύτη και να λάβεις ή να στείλεις γλυκά φλερτομηνύματα ενώ το «σ' αγαπώ» τις πρωινές ώρες θα είναι σύμβολο του «μαζί» από επιλογή και όχι καταναγκασμό. Ξεκίνα την ημέρα σου αποφεύγοντας τους ανθρώπους που δεν χαίρονται με τίποτα και προσπαθούν να σε πείσουν ότι όλα είναι μαύρα και επίλεξε ό,τι ανάβει πράσινο φως στην ευτυχία σου. Ερωτικά ειδύλλια, ωραίες βόλτες και ευγενικές χειρονομίες.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Σκορπιό

Έντονες συγκινήσεις, μυστικότητα και φλογερό πάθος!

Κοντά στις 12:30 το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο γεμάτο πάθος ζώδιο του Σκορπιού και η ψυχή βουτά σε πιο βαθιά νερά. Η ισχυρή επιμονή αλλά και αρχέγονα ένστικτα και κρυφές επιθυμίες θα γίνουν οι μυστικοί οδηγοί της ημέρας σου. Η διαίσθηση θα είναι σε έξαρση, πάθη και υποψίες θα εξεγερθούν και έντονα βλέμματα διεκδίκησης θα σε κάνουν να νιώθεις ότι η απόλυτη και ολοκληρωτική κατάκτηση είναι ο μόνος δρόμος που επιθυμείς να ακολουθήσεις. Ο έρωτάς και το σεξ θα είναι παθιασμένα, ενώ μια απαγορευμένη αγάπη μπορεί να γίνει αιτία για να νιώσεις ότι η κόλαση είναι ο δρόμος για τον παράδεισο των αισθήσεων. Τυραννία ή αμαρτία. Μεταμόρφωση ή καταστροφή. Μυστική ανίχνευση ή σκληρή αναμέτρηση. Ζήλεια ή μυσταγωγία.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος των τελευταίων ημερών ή Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα με θετική διάθεση, δυνατή θέληση και αποφασιστικότητα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved