Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/8;

Αυτές τις ημέρες θα ξαναπαίξουν μπροστά στα μάτια σου στιγμές ευτυχίας, ένωσης, έρωτα και ευχαρίστησης από το παρελθόν και θα βρεθείς πάλι με ανθρώπους που αγαπιέσαι και σας δένουν όμορφα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/8;

Σελήνη στο Ζυγό

Γύρε την εσωτερική σου ζυγαριά εκεί που η ζωή είναι χαρά!

Η σημερινή μέρα κρύβει απρόβλεπτα γεγονότα σε σχέση με τους άλλους και ίσως κάποιες αποκαλύψεις προκαλέσουν ένα παλιρροιακό κύμα μέσα στη ψυχή σου. Όμως η ζυγαριά των συναισθημάτων σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ισορροπήσει! Από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να περάσεις από την έκπληξη και το σοκ στην απρόσμενη χαρά, καθώς συναρπαστικοί άνθρωποι ή ανέλπιστα δώρα ίσως σε κάνουν να πετάς από χαρά. Σήμερα η αγάπη θα είναι η συνάντηση δύο ψυχών που αποδέχονται πλήρως το σκοτάδι και το φως που υπάρχουν μέσα τους και δεσμεύονται να αντιμετωπίσουν μαζί τις προκλήσεις της ζωή και να απολαύσουν τις χαρές της.

STEFANIA 300

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

Χτυποκάρδια στην αμμουδιά του παρελθόντος!

Αυτές τις ημέρες με κάποιο ξαφνικό ή απρόβλεπτο τρόπο θα ξαναπαίξουν μπροστά στα μάτια σου σαν ταινία μικρού μήκους καρέ – καρέ στιγμές ευτυχίας, ένωσης, έρωτα και ευχαρίστησης από το παρελθόν. Ίσως, βρεθείς πάλι με ανθρώπους που αγαπιέσαι και σας δένουν όμορφα πράγματα και για κάποιο λόγω χαθήκατε. Μπορεί πάλι να βιώσεις στιγμές ντεζαβού βιώνοντας την ευτυχία με έναν τρόπο που σου θυμίζει εικόνες από παλιά. Σε κάθε περίπτωση, γεγονότα που συνδέονται με σχέσεις, χρήμα, διασκέδαση θα σου φέρουν απίστευτη ευτυχία. Και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα αλά... παρελθοντικά! Ετοιμάσου να απογειωθείς στα ουράνια!
Το ευμενές τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σε ευνοεί περισσότερο αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ'. Επίσης, αν έχεις την Ωροσκόπο ή την Αφροδίτη μεταξύ της 17ης και της 23ης μοίρας της πύρινης τριπλότητας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική μέρα γεμάτη συναρπαστικές ιστορίες χαράς και ευτυχίας!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved