Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/8;

Η διάθεση για κοινωνικές επαφές θα είναι αυξημένη όπως και η επιθυμία να στέλνεις στους άλλους καλοσυνάτες σκέψεις, να τους περιβάλλεις με αγάπη και να τους επηρεάσεις θετικά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/8;

Σελήνη στο Ζυγό

Σύνδεσε την καρδιά σου με την καρδιά ενός άλλου ανθρώπου και δημιούργησε δίαυλους που θα ρέει αγάπη!

Σήμερα υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να δημιουργήσεις χαρά και ευτυχία. Η διάθεση για κοινωνικές επαφές θα είναι αυξημένη όπως και η επιθυμία να στέλνεις στους άλλους καλοσυνάτες σκέψεις, να τους περιβάλλεις με αγάπη και να τους επηρεάσεις θετικά. Μια αληθινή στιγμή καλοσύνης, μια πράξη που θα κάνει τον άλλο να ξέρει ότι αγαπιέται όχι μόνο μπορούν να κάνουν την ημέρα πιο ωραία αλλά να φέρουν χαρά τόσο σε εκείνον που τις δέχεται όσο και σε εκείνον που τις έδωσε. Μην χάνεις στιγμή, λοιπόν, δώσε και πάρε απολαυστικές αληθινές γεύσεις αγάπης!

STEFANIA 300

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα πλησιάζει σε τρίγωνο τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

Ανέλπιστη χαρά με άρωμα ρετρό!

Αυτές τις ημέρες το παρελθόν σού στέλνει μια βαλίτσα με απρόσμενα δώρα. Ίσως, θυμηθείς το τραγούδι «Σαν με κοιτάς» και την ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι» συναντώντας έναν παλιό έρωτα. Με έναν απρόσμενο τρόπο πιθανόν να ξαναβρεθείς με την παλιά σου ομάδα ή συμμαθητές, συνεργάτες και φίλους σου και να έχετε συναρπαστικές στιγμές! Ξαφνική, θετική, ενωτική, χαρούμενη με γεύση από τα παλιά θα είναι η διάθεσή σου αυτές τις ημέρες. Από αυτά δεν εξαιρείται ούτε το χρήμα! Αν είχες δανείσει, ίσως τώρα τα πάρεις πίσω! Όπως και να 'χει ετοίμασε την καρδιά σου έρχονται μεγάλες ουρανοκατέβατες συγκινήσεις!
Ο ευνοϊκός συνδυασμός Αφροδίτης – Ουρανού σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 3ου . Ακόμη αν έχεις την Ωροσκόπο ή την Αφροδίτη μεταξύ της 17ης και της 23ης μοίρας των πύρινων ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα με πολλές και όμορφες εμπειρίες!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved