Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/8;

Η καρδιά σου αναζητά την γλυκιά και ζεστή παρουσία παλιών φίλων ή προσώπων που έχετε χαθεί και ίσως σήμερα στα ίδια μέρη να ξαναβρεθείτε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/8;

Σελήνη στον Καρκίνο

Το μαύρισμα φεύγει αλλά οι αναμνήσεις μένουν για πάντα!

Η ψυχή σήμερα γυρίζει το χρόνο και θυμάται στιγμές καλοκαιριού που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη, όπως έναν Αυγουστιάτικο έρωτα ή όταν ήσουν παιδί και έπαιζες μπουγέλο ή όταν έκανες στα 18 σου κάμπινγκ με τους φίλους σου από το σχολείο. Συγχρόνως, όμως η καρδιά σου αναζητά την γλυκιά και ζεστή παρουσία παλιών φίλων ή προσώπων που έχετε χαθεί και ίσως σήμερα στα ίδια μέρη να ξαναβρεθείτε. Η σημερινή μέρα έχει νοσταλγία, μελαγχολία αλλά και μπόλικη φαντασία, εμψυχωτική και περιποιητική διάθεση, όπως και στιγμές που τα πιο όμορφα τους δεν θα μπορείς ούτε να τα δεις ούτε τα να αγγίξεις, αλλά θα πρέπει να τα νιώσεις με την καρδιά. Άσε λοιπόν τη ψυχή να σε ταξιδέψει στα μονοπάτια που θέλει εκείνη και να σε φέρει σε επαφή με μυστικά παλιών πύργων και κάστρων, με τη μαγεία των θαλασσών, έχοντας αφορμή το φως του δειλινού ή ήχους, αρώματα και εικόνες από το παρελθόν.

Ο Δίας στην Παρθένο 11/8/2015-9/9/2016

STEFANIA 300

Αγωνίσου για το καλύτερο και τα δώρα θα ακολουθήσουν!

Ο πλανήτης της επέκτασης και της εύνοιας, ο Δίας, εισέρχεται σήμερα στο μεθοδικό και εργατικό ζώδιο της Παρθένου. Για έναν περίπου χρόνο η βελτίωση, η επιτυχία, η ανάπτυξη, η ευημερία, για να έρθουν σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου, οικονομικά, αισθηματικά, επαγγελματικά, υγεία, θα προαπαιτούν να μπει τάξη, να βρεθούν πρακτικές λύσεις, να υπάρχει ρεαλιστική οπτική των καταστάσεων και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις ή ενέργειες βελτιστοποίησης όπου χρειάζεται. Σε ό,τι λοιπόν θες να ανοίξει η πόρτα της ευτυχίας, προσπάθησε μεθοδικά, συστηματικά, με πρόγραμμα και επιμέλεια.

Το καλοκαίρι αναδύεται ορμητικά μέσα από την αισθαντική μνήμη και οι τυχερές εμπειρίες θα σε αναζητήσουν περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μοναδικά υπέροχη μέρα που με αγκαλιά τις αναμνήσεις, τη ρομαντική διάθεση και την αγάπη θα ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι για να ζήσεις τη μαγεία του καλοκαιριού.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved