Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/8;

Κάνε ό,τι σε ενθουσιάζει, εξιτάρει το μυαλό σου, σε κάνει να νιώθεις πιο νέος σωματικά και πνευματικά και φυσικά κάνε πέρα ό,τι σου φέρνει ανία, έχει πολλές σκοτούρες ή ευθύνες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/8;

Σελήνη στους Διδύμους

Καλοκαιρινή διάθεση παντού!

Ειδήσεις, νέα, ιδέες και προτάσεις σαν τζιτζίκια κάνουν απίστευτο βουητό και ετοιμάζουν σκηνικό για επαφές, παρέες, κίνηση, γέλια, σπορ, ταξίδια, εκδρομές και φλερτ. Εσύ δεν έχεις παρά να αρπάξεις τις ευκαιρίες για να ζήσεις όμορφες καλοκαιρινές ιστορίες που με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και την τρέλα τους θα ξεκουράσουν το νου και τη ψυχή σου. Κάνε ό,τι σε ενθουσιάζει, εξιτάρει το μυαλό σου, σε κάνει να νιώθεις πιο νέος σωματικά και πνευματικά και φυσικά κάνε πέρα ό,τι σου φέρνει ανία, έχει πολλές σκοτούρες ή ευθύνες γιατί δεν είναι η μέρα τους.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Καρκίνο

Καρπούζι και φέτα ίσον καλοκαίρι!

Και αφού κάνεις όλα τα παραπάνω και ο νους σου έχει αδειάσει από ό,τι του είναι περιττό έρχεται η ώρα να γεμίσεις το στομάχι και την ψυχή σου με ό,τι σου κάνει καλό. Τα υπαίθρια καφέ, τα ταβερνάκια μπροστά στο κύμα, τα παραδοσιακά εστιατόρια, τα γραφικά χωριά και τα παραθαλάσσια δωμάτια αλλά και οι περιηγήσεις στα μουσεία, τις θάλασσες με τα καταγάλανα νερά θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την πολυκοσμία, τις πολλές κινήσεις και τις ομιλίες και να νιώσεις μια γλυκιά οικειότητα με την ηρεμία της θαλασσινής αύρας και μια νοσταλγία να ξαναβρεθείς στην αγκαλιά προσφιλών σου προσώπων. Ρομαντισμός, επαφές που αναδύουν ζεστασιά, υπέροχες μουσικές και νυχτερινές εμπειρίες κάτω από τα αστέρια.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου και Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' δεκαήμερου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr,ανοίξου σε νέες παρέες, πήγαινε σε μέρη με περισσότερο κόσμο, κάνε το γύρο του νησιού, περπάτησε στα σοκάκια και τις πλατείες, χάζεψε τα τουριστικά μαγαζιά, παίξε με φίλους και παιδιά και κάνε ό,τι δίνει χρώμα και αέρα ανανέωσης στη μέρα σου και η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει εκπληκτικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved