Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/8;

Βίρα τις άγκυρες για ό,τι σου χαρίζει ζωή, χαρά και ευτυχία και τα όμορφα ανάλαφρα κοκτέιλ γέλιου, φλερτ και κεφιού θα διαδέχονται τον ένα το άλλο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/8;

Σελήνη στους Διδύμους

Όπου και να είσαι, στην παραλία, τη βεράντα ή το κατάστρωμα κάνε θετικές σκέψεις και ανταποκρίσου σε κάθε κάλεσμα που συναρπάζει το πνεύμα σου!

Το κλειδί σήμερα σε κάθε τι είναι η σκέψη. Μόνο που, όπως ένα κλειδί γυρνάει προς δύο κατευθύνσεις, η μια σε κρατά κλειδωμένο στον αρνητισμό και η άλλη σε απελευθερώνει στη θετικότητα. Βίρα τις άγκυρες για ό,τι σου χαρίζει ζωή, χαρά και ευτυχία και τα όμορφα ανάλαφρα κοκτέιλ γέλιου, φλερτ και κεφιού θα διαδέχονται τον ένα το άλλο. Θετικές νότες της ημέρας θα είναι καφές στην παραλία, συζητήσεις με φίλους, κοντινές αποδράσεις, βόλτες στα ελληνικά δρομάκια και σοκάκια, νέες γνωριμίες και εμπειρίες!

STEFANIA 300

Ο Άρης στον Λέοντα

Ευθυμία, δημιουργία, δύναμη, ζωή!

Με τον πλανήτη της δράσης από τις 9/8 ως τις 25/9 στο φλογερό, εξωστρεφή και γεμάτο αυτοπεποίθηση ζώδιο του Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία σε ό,τι επιλέξεις να δώσεις την ενέργεια και το χρόνο σου αυτό το διάστημα για να πετύχεις, να ξεχωρίσεις ή να κερδίσεις τα εύσημα. Γίνε έμπρακτα δημιουργικός. Δώσε ζωτικό χώρο στον έρωτα και τη χαρά. Συμπεριφέρσου στον εαυτό σου σαν βασίλισσα και θα έλξεις έναν βασιλιά και αντίστροφα.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέων, Τοξότης του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια συναρπαστική Κυριακή απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved