Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/8;

Να έχεις έναν υπέροχο μήνα και ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/8;
STEFANIA 300

Πολυαστρία στον Λέοντα

Καλώς ήρθες Αύγουστε!

Ο μήνας της πλούσιας σοδειάς, ικανής να θρέψει και τους άλλους έντεκα, κάνει σήμερα ποδαρικό με μια πολυαστρία στον γιορτινό και γεμάτο ζωή Λέοντα, ωθώντας σε κατά τη διάρκειά του να μην αναλωθείς απλά στην εύρεση τόπου διακοπών ή σε μια ανάπαυλα από τα καθημερινά, αλλά να τον ζήσεις γιορτινά, θριαμβικά, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία του που θα φουσκώσει τα πανιά σου για ζωή, έρωτα, χαρά και πανήγυρη.

Σελήνη στον Υδροχόο

Ένας άνεμος αλλαγής ανοίγει νέους δρόμους!

Στον απόηχο της χθεσινής αποκαλυπτικής, ανατρεπτικής και ανανεωτικής Πανσελήνου, μικρές ή μεγάλες αλλαγές συντελούνται μέσα σου που σε οδηγούν σε ανακαλύψεις που δίνουν μια νέα πνοή στην επαγγελματική, την κοινωνική ή προσωπική σου ζωή. Δυνάμωσε τον μυ της αλήθειας, αγκάλιασε με τα φτερά της ψυχής σου το καινούργιο και ανοίξου σε ό,τι θα σε βοηθήσει να εξελιχτείς και να βελτιωθείς. Στο φόρτε τους θα είναι κοινωνικές επαφές, παρεΐστικες ασχολίες και απρόσμενα ερωτικά χτυποκάρδια.

Ο Ερμής στον Λέοντα πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στον Κριό

Ο νους σου είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο. Χρησιμοποίησέ το για να αλλάξεις τι ζωή σου!

Αυτές τις ημέρες καλείσαι να αναπτύξεις έναν καινοτόμο προσανατολισμό στη σκέψη σου. Οραματίσου ένα καλύτερο μέλλον και κάνε κινήσεις για να πετύχεις καινούργια πράγματα. Ευνοούνται εξελικτικές βελτιώσεις σε προτάσεις ή σκέψεις που είναι στο συρτάρι του μυαλού σου για οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου οι οποίες, αν συναθροιστούν, μπορούν να επιφέρουν τεράστιες αλλαγές στο μέλλον. Ξαφνικές ειδήσεις, συναρπαστικές επαφές και μετακινήσεις, απρόσμενες συναντήσεις και αναπάντεχες προτάσεις, νέες ιδέες και καινούργιες γνωριμίες.

Επηρεάζεσαι περισσότερο από τη θετική όψη Ερμή – Ουρανού, αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ'. Ακόμη, αν έχεις τον Ερμή ή τον Ωροσκόπο μεταξύ της 17ης και της 23ης μοίρας των Ζωδίων της Φωτιάς.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται έναν υπέροχο μήνα και ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved