Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/7;

Τα Top 3 συναισθήματα που θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις είναι, ευθυμία, ενθουσιασμός και αισιοδοξία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/7;
STEFANIA 300

Ήλιος στον Λέοντα

Επικεντρώσου σε ό,τι κάνει τη ζωή σου πιο χαρούμενη, δημιουργική και ευτυχισμένη!
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις σήμερα τη μέρα σου, είναι να κάνεις πράγματα που αγαπάς. Έτσι, θα γίνει πιο όμορφη και φωτεινή, εσύ θα έχεις περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια και η επιλογή σου θα σε ανταμείψει με ένα μεγάλο χαμόγελο στα μάτια και την καρδιά.

Σελήνη στον Τοξότη

Μια μέρα γουρλίδικη σε περιμένει να τη ζήσεις!
Με την Σελήνη στον πύρινο και «έξω καρδιά» Τοξότη σήμερα, εκτός από τη χαρά που θα είναι κυρίαρχη στην ατμόσφαιρα, τα υπόλοιπα Top 3 συναισθήματα που θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις είναι, ευθυμία, ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Νέα, δώρα, ταξίδια, διαδρομές και επαφές θα γίνουν όχι μόνο χορηγός θετικής ενέργειας, αλλά πολύ πιθανόν και αφορμή για να αισθανθείς κάτι, σαν το άγγιγμα του Μίδα κι αυτό γιατί η καλοτυχία θα αγγίξει το κόκκινο!

Σελήνη στον Αιγόκερω

Μια νύχτα που για να φτάσεις τα άστρα, θα πρέπει να πατάς γερά στη γη για να ανασηκωθείς!
Το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και σχηματίζοντας θετική όψη με την Αφροδίτη, δίνει την ευκαιρία για χαρά που δεν θα είναι προσωρινή, σαν αυτή που παίρνεις όταν φτιάχνεις κάστρα στην άμμο, αλλά διαχρονική και πραγματική. Ίσως, στο τέλος της ημέρας κάτι σε κάνει να πεις θα μου «λείψεις» και αυτό γιατί, στο πέρασμά της, έχει στόχο να σου αφήσει μια αίσθηση που θα θυμάσαι για πάντα.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' και του γ' δεκαημέρου ή αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη μέρα, γεμάτη χαρά και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved