Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/7;

Κάνε όνειρα, κάνε ταξίδια, μάθε, γέλασε και έχε στο νου σου ότι, ακόμα και το λάθος, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το σωστό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/7;
STEFANIA 300

Ο Άρης στον Καρκίνο – Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Λέοντα

Ο ουρανός βρίσκεται ψηλά σου, η γη κάτω σου και η φωτιά μέσα σου!
Αυτό το διάστημα μοιάζει με θάλασσα που, με τον Άρη στον Καρκίνο, φτάνει να πέσει ένα βοτσαλάκι για να την ταράξει και να καταλάβεις τι κρύβεται κάτω από την επιφάνειά της. Όμως, αυτή η ίδια θάλασσα καθρεφτίζει και ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα. Και είναι η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στον Λέοντα που σε ωθούν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, να φροντίσεις να περιβάλλεσαι από πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς και να επιλέξεις να ζεις πιο χαρούμενα και θετικά.

Σελήνη στον Τοξότη – Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα

Σήμερα είναι μια νέα ημέρα, άλλη μια ευκαιρία για ζωή!
Κάνε όνειρα, κάνε ταξίδια, μάθε, γέλασε και έχε στο νου σου ότι, ακόμα και το λάθος, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το σωστό. Σε κάποιες υποθέσεις σου, το πρόβλημα δεν θα είναι ότι οι άνθρωποι θα σε απογοητεύσουν αλλά ότι εσύ θα περιμένεις περισσότερα από όσα μπορούν να σου δώσουν. Άσε τα συναισθήματα που δεν σε βοηθούν, να χαθούν σαν μπουκάλια στη θάλασσα και αύξησε το χρόνο που καταναλώνεις σε πράγματα που σε κάνουν πιο πλούσιο ως άνθρωπο. Βιβλία, διασκέδαση, επαφές, μουσική, ταξίδια, βόλτες, χαρά, όλα μπορούν να κάνουν τη μέρα σου πιο ενθουσιώδη και ευτυχισμένη. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται είναι τα επιλέξεις!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ χαρούμενη και θετική καλοκαιρινή εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved