Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/7;

Η μεγαλύτερη δύναμη: Το καλό! Η καλύτερη μέθοδος επιτυχίας: Η πειθαρχία!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/7;
STEFANIA 300

Σελήνη στην Παρθένο και το Ζυγό

Καλοκαιρινές ηλιαχτίδες χαράς, ομορφιάς και ευτυχίας! Η μέρα ξεκινά με την πρακτικότητα και τη λογική στο φόρτε τους και μια ενστικτώδη ανάγκη για ύπαρξη νοητικής ταύτισης σε επαφές, εργασίες και υποθέσεις της καθημερινότητας. Στις 16:22 η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό και το υπόλοιπο της ημέρας μοιάζει με ένα όμορφο αεράκι που μεταφέρει θετικότητα και ευδιαθεσία. Θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις μια πολύ ωραία πινελιά στο οτιδήποτε, από την εμφάνιση και το χώρο σου, μέχρι τις σχέσεις σου και την καθημερινότητά σου ενώ ο χρόνος με τους άλλους θα κυλήσει ευχάριστα μέσα σε αρμονικό κλίμα.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό

Η μεγαλύτερη δύναμη: Το καλό. Η καλύτερη μέθοδος επιτυχίας: Η πειθαρχία! Αυτό το διάστημα για να καρπίσει κάποια προσπάθειά σου θα χρειαστεί να αναλάβεις εκ νέου κάποια ευθύνη ή να βάλεις όρια και περιορισμούς. Συγχρόνως, ευνοείται να ξαναδείς πώς θα οργανώσεις όχι μόνο οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και την προσωπική σου ζωή, κάνοντας συναισθηματικούς ανασχηματισμούς. Επιπλέον, ίσως επιφέρεις βαθιές αλλαγές σε θέματα που σε απασχολούν, αντιμετωπίζοντάς τα με υπευθυνότητα και ρεαλισμό.

Το τρίγωνο Ηλίου – Κρόνου σε επηρεάζει περισσότερο, αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του γ' δεκαημέρου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του γ' δεκαημέρου ή Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα κάνοντας οτιδήποτε σου δίνει αγάπη και σε κάνει να νιώθεις ευτυχία και χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved