Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/7;

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να καταργήσεις το χειμώνα μέσα σου και να βρεις χρόνο για όσα σου δίνουν χαρά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/7;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Λέοντα

Τα μάτια θα χαρίσουν τα πιο όμορφα χαμόγελα! Με τη Σελήνη στον λαμπερό Λέοντα σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να καταργήσεις το χειμώνα μέσα σου και να βρεις χρόνο για όσα σου δίνουν χαρά. Η σύνοδος με το Δία γεμίζει τη μέρα σου με όμορφες, καλοκαιρινές και ερωτικές εμπειρίες και βοηθά ό,τι καλό κάνεις να σου επιστραφεί στο πολλαπλάσιο. Ακόμη, όψη τριγώνου Σελήνης – Ουρανού, ενισχύει την κοινωνικότητα και ευνοεί ώστε η αγάπη να βρει τρόπο να κάνει αισθητή της παρουσία, ακόμη και απρόσκλητη.

Ο Ερμής στον Καρκίνο πλησιάζει σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 20η μοίρα

Πνευματική διέγερση, νευρικότητα και φλυαρία! Αυτές τις ημέρες σκέψεις, ειδήσεις ή εξελίξεις ίσως σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή αναστάτωση και θα θέλεις συνεχώς να μιλάς με φίλους και γνωστούς για να απελευθερωθείς από την ένταση. Πιθανόν κάτι να συμβεί απροσδόκητα ή θα έρθει ξαφνικά να ανατρέψει τον τρόπο που σκεφτόσουν για πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως και να 'χει -θέλοντας και μη- θα ασχοληθείς με πράγματα που δεν είναι κανονισμένα αλλά εντελώς απρόβλεπτα και μη αναμενόμενα. Αιφνίδιες αλλαγές προγράμματος, ταξίδια-αστραπή και «τρέλες».

Αν είσαι Καρκίνος, Κριός, Αιγόκερως ή Ζυγός του β' δεκαημέρου ίσως η επικοινωνία σου «βραχυκυκλώσει». Όπως και αν έχεις τον Ερμή ή άλλους πλανήτες μεταξύ της 17ης και της 23ης μοίρας της παραπάνω τετραπλότητας.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα σουπερ εκπληκτικό Σαββατοκύριακο επιλέγοντας την ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved