Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/7;

Η μέρα δονείται στους παλμούς της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, ωθώντας σε να αποδείξεις ότι είσαι αντάξιος της ιστορίας σου, να κάνεις κάτι για την οικογένειά σου ή να αποκτήσεις μια νέα βάση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/7;


Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στην 23η μοίρα στις 04:24

STEFANIA 300

Η ζωή κυλάει γρήγορα. Άμα κοιτάς συνέχεια πίσω θα χάσεις ό, τι καλό βρίσκεται στον ορίζοντα! Η μέρα δονείται στους παλμούς της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, ωθώντας σε να αποδείξεις ότι είσαι αντάξιος της ιστορίας σου, να κάνεις κάτι για την οικογένειά σου ή να αποκτήσεις μια νέα βάση είτε στη δουλειά και τις σχέσεις, είτε τη καθημερινότητα και τη ζωή σου που θα σε γεμίζει πρωτίστως συναισθηματικά αλλά και σε κάθε επίπεδο.

Σελήνη στον Λέοντα στις 17:14

Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος για αυτό μην χάνεις στιγμή να ζεις όμορφα και θετικά! Από το απόγευμα που η Σελήνη εισέρχεται στο γεμάτο δύναμη και αισιοδοξία ζώδιο του Λέοντα, θα θελήσεις να κάνεις πράγματα που σε φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία, τον έρωτα, την αγάπη και τη δημιουργία με έναν και μόνο σκοπό, να φωτίσεις τον κόσμο γύρω σου με τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου.

Ο Ερμής σε όψη συνόδου με τον Άρη στον Καρκίνο

Ποτέ μη σταματάς να προσπαθείς γι' αυτό που πιστεύεις! Αυτές τις ημέρες υπάρχει μια ένταση στα λόγια και τις δραστηριότητες και σε χρόνο dt μπορούν να δημιουργηθούν καυγάδες ή ατυχήματα. Απόφυγε να λειτουργήσεις βιαστικά ή με εγωισμό κάτω από εκνευρισμό ή θυμό. Αξιοποίησε τη θετική έκφανση της όψης, την μαχητικότητα. Αγωνίσου για τις ιδέες σου. Κινήσου και πάρε πρωτοβουλίες. Είναι καλύτερα, κοιτώντας τη ζωή σου πίσω, να λες «Δεν πιστεύω ότι το έκανα αυτό» παρά «Μακάρι να το είχα κάνει». Και να θυμάσαι, τη google και το facebook τα έφτιαξαν ερασιτέχνες ενώ τον Τιτανικό επαγγελματίες!

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ο φίλος που γίνηκε εχθρός, ποτέ δεν ήταν φίλος! Αυτό το διάστημα θα συνειδητοποιήσεις τον πόνο, τον καημό κι ίσως το πώς είναι να χάσκει από κάτω σου ο γκρεμός. Όμως, ο φόβος και η θλίψη είναι δάσκαλοι που έχουν να πουν κάτι πιο βαθύ για τη ζωή, όπως ότι ένας δρόμος χωρίς εμπόδια, δεν οδηγεί πουθενά. Τα προβλήματα θα βάλουν το νου σου στα άδυτα της γνώσης για να ψάξει να βρει τη λύση. Φίλοι, συνάδελφοι, γείτονες ή άλλα προσφιλή πρόσωπα ίσως σου δείξουν τον κακό τους εαυτό. Να θυμάσαι, αυτός που έπαψε να είναι φίλος σου ποτέ δεν ήταν πραγματικά. Ποτέ μην χάνεις το χαμόγελό σου γιατί τότε θα χαθείς κι εσύ μαζί του.

Απόφυγε συναναστροφές με ανθρώπους που ίσως σου προσθέσουν προβλήματα και μη φοβηθείς τις δύσκολες εξελίξεις αν είσαι Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ερμή ή άλλους πλανήτες μεταξύ της 11ης και της 17ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα γεμάτη ευκαιρίες για χαρά και δημιουργία!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214957640&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved