Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/7;

Θα αισθανθείς την ανάγκη να ευχαριστηθείς απλά πράγματα στις σχέσεις, το σπίτι και την καθημερινότητά σου, που όμως γεμίζουν την ψυχή σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/7;

Σελήνη στον Ταύρο

Η περιουσία σου είναι ό,τι έχεις δει και ό,τι έχεις αισθανθεί! Το Σαββατοκύριακο ανοίγει με τη Σελήνη στο αισθησιακό Ταύρο να ξυπνά τη «γήινη» πλευρά σου και να τονίζει την ανάγκη να απολαύσεις.... Το καλό φαγητό, το ποτό και το κρασί, τα ωραία τοπία και η ομορφιά της φύσης αλλά και κάθε τι όμορφο, τόσο στους ανθρώπους όσο και γύρω σου, θα βάζουν τις αισθήσεις σου σε μια διαρκή διάθεση για ευχαρίστηση.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Απόλαυσε τις μικρές στιγμές, γιατί μια μέρα κοιτάζοντας πίσω θα καταλάβεις ότι ήταν μεγάλες! Νωρίς το πρωί η Σελήνη συναντά τον Ήλιο στον Καρκίνο και θα αισθανθείς την ανάγκη να ευχαριστηθείς απλά πράγματα στις σχέσεις, το σπίτι και την καθημερινότητά σου, που όμως γεμίζουν την ψυχή σου. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία ευνοεί να βγεις, να έρθεις σε επαφή με τους άλλους ενώ διευρύνει τις ευκαιρίες να ζήσεις και να ευχαριστηθείς στο μέγιστο τη μέρα σου. Απόφυγε μόνο τις υπερβολές! Το βράδυ με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη ο έρωτας σου χαμογελάει και αισθάνεσαι ότι κάθε φορτίο της ζωής γίνεται ελαφρύτερο με χαμόγελο!

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας τα ωραία και τα όμορφα της ζωής.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved