Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/7;

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τις ασχήμιες και τις καταπιέσεις της καθημερινής ζωής θα είναι πιο έντονη. Οι πνευματικές ασχολίες, η τέχνη, ο χορός, η μουσική, η ποίηση θα αποτελέσουν μια δημιουργική διέξοδο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/7;

Σελήνη στον Κριό

Να παίρνεις δύναμη από τα δύσκολα και πάντα να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου! Η μέρα ξεκινά με ένα μεγάλο κύμα ενέργειας να θέλει να ξεχυθεί προς τα έξω, ενώ η επίτευξη προόδου τόσο στον έρωτα και την εργασία σου όσο και γενικότερα στη ζωή σου, σήμερα θα περιλαμβάνει κάποιο ρίσκο. Να είσαι δυνατός αλλά όχι αγενής, τολμηρός αλλά όχι θρασύδειλος και να ανοίγεις όχι να μαζεύεις τα φτερά σου και όλα θα κυλήσουν κατ' ευχήν.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Ταύρο

Η ζωή σου δίνει χώρο και χρόνο! Σε σένα εναπόκειται να τη γεμίσεις με ομορφιά και χαρά! Από το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στα σταθερό ζώδιο του Ταύρου και θα αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις καλύτερη κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς σου, ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και χρειάζεται απλά να τα δεχτείς με αγάπη, πίστη και χαμόγελο. Αφιέρωσε χρόνο τις βραδινές ώρες κάνοντας κάτι που αγαπάς και κάπου εκεί κοντά θα βρεις την ευτυχία.

Ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 9η μοίρα

Ξαναβρές τη χαμένη σου ηρεμία ενεργώντας δημιουργικά! Αυτήν την περίοδο η ανάγκη να ξεφύγεις από τις ασχήμιες και τις καταπιέσεις της καθημερινής ζωής θα είναι πιο έντονη. Η εκ νέου ενασχόληση με το διαλογισμό ή την προσευχή όπως και με πνευματικές ασχολίες ή δραστηριότητες που σχετίζονται με την τέχνη (π.χ. χορό, ποίηση) θα αποτελέσουν μια δημιουργική διέξοδο. Συγχρόνως, η έμπνευση θα είναι αυξημένη. Αξιοποίησέ την τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική ζωή και ένα είναι σίγουρο ότι θα βιώσεις τη χαρά! Ιδανικές μέρες για φωτογραφίες, γραφιστικά σχέδια, δημιουργικές εργασίες, ρομαντικές στιγμές, ονειρικές εμπειρίες και ειδυλλιακές καταστάσεις.
Περισσότερο από την όψη Άρη – Ποσειδώνα που ενεργοποιεί το «δημιουργικό τμήμα» κάθε πτυχής της ζωή σου επηρεάζεσαι αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή κάποιο πλανήτη μεταξύ της 6ης και της 12ης μοίρας των υδάτινων ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr εύχεται να περάσεις μια υπέροχη Πέμπτη, δίνοντας χώρο στην ελπίδα και σε ό, τι σου δίνει την ευκαιρία να ζεις με χαρά τη ζωή σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved