Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/7;

Κάνε μια νέα αρχή στην εργασία, την καθημερινότητα, τις σχέσεις ή κάποιο άλλο τομέα της ζωής σου ακολουθώντας το δικό σου συναίσθημα, το δικό σου όραμα, το δικό σου δρόμο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/7;

Ήλιος στον Καρκίνο - Σελήνη στους Ιχθύες

Ξέχνα τα όλα και χαμογέλα στην καινούργια μέρα που έρχεται κατά πάνω σου! Αυτό το διάστημα ίσως στεναχωριέσαι για πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν ή για όσα σε κρατούν σε μια κατάσταση ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Η ζωή όμως είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύεις σε πράγματα που σε αγκυλώνουν στο τι δεν θέλεις να συμβεί αντί στο πως θες τη ζεις! Μην την περνάς λοιπόν ασχολούμενος με τα λάθος πράγματα! Κάνε οτιδήποτε σε εμπνέει, ψυχικά σε ικανοποιεί και σε φέρνει πιο κοντά με τα όνειρά σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Κριό

Βάλε την ευτυχία σου σε πρώτη μοίρα! Από το απόγευμα θα αισθανθείς ότι μετά από μια περίοδο που οι περιστάσεις απαιτούσαν να παραγκωνίσεις τις ανάγκες σου ή λόγω συνθηκών έχασες τον εαυτό σου, πιθανόν χωρίς να το καταλάβεις, ήρθε η ώρα να πάρεις πάλι τα ηνία της ζωής σου. Κάνε μια νέα αρχή στην εργασία, την καθημερινότητα, τις σχέσεις ή κάποιο άλλο τομέα της ζωής σου ακολουθώντας το δικό σου συναίσθημα, το δικό σου όραμα, το δικό σου δρόμο. Ανεβασμένη ερωτική επιθυμία, ζωτικότητα και εξωστρέφεια.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του γ' δεκαημέρου ή Κριός, Λέων, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική μέρα που θα σε οδηγήσει για οτιδήποτε στην καλύτερη δυνατή λύση!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/213615683&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved