Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/7;

Ακολούθησε την καρδιά σου, διασκέδασε, φλέρταρε, ζήσε τη χαρά του έρωτα, πάρε μέρος σε όμορφες εκδηλώσεις και έχε κατά νου πως οτιδήποτε κάνεις με αγάπη στη ζωή πετυχαίνει

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/7;

Σελήνη στον Υδροχόο – Σελήνη στους Ιχθύες

Μερικές φορές στη ζωή σου δεν πρέπει να αλλάζεις απλά σελίδα, αλλά να αλλάζεις ολόκληρο το βιβλίο! Η σημερινή Κυριακή ξεκινά με διάθεση αλλαγής και ανάγκη να κάνεις συζητήσεις για τα ιδανικά και τις προσδοκίες σου για το μέλλον. Η επιθυμία για κοινωνικές επαφές θα είναι αυξημένη όπως και για ομαδική έκφραση, ενώ ως το απόγευμα οι αποφάσεις σου θα λαμβάνονται με στόχο να βάλεις πλώρη για έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Στις 17:22 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και η ελπίδα θα συνυπάρχει με τη σύγχυση, το χάος με το όνειρο. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο να χαλαρώσει, να αναζητήσει τη γαλήνη, να ξεφύγει από το κομφούζιο, να βρεθεί στην παραλία, το βουνό, τον κήπο ή ένα όμορφο σκηνικό ώστε οι αισθήσεις να ηρεμήσουν.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Καρκίνο πλησιάζει σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα στην 14η μοίρα

Αν προχωράς προς την κατεύθυνση όπου ο φόβος σου μεγαλώνει, βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο! Αυτές τις μέρες τόσο σε ψυχολογικό και ατομικό όσο και σε εξωτερικό και συλλογικό επίπεδο υπάρχει πόνος, ανασφάλεια, φόβος και ανησυχία καθότι οι συνθήκες απαιτούν να αναθεωρήσεις το παρελθόν και μέσα από δύσκολες καταστάσεις να βάλεις τέλος σε κάτι που πλέον δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σου προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή! Απόφυγε να πάρεις τον εύκολο δρόμο. Έτσι θα δώσεις τη δύναμη στους άλλους να σε εξουσιάσουν. Μην τρέχεις μακριά από τα προβλήματα. Θα επανεμφανίζονται. Αντιμετώπισέ τα!

Ο Ερμής στους Διδύμους σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Να χαμογελάς κι αν βρεις κάποιον χωρίς χαμόγελο χάρισε του ένα από τα δικά σου! Η σημερινή μέρα παρουσιάζει ευκαιρίες για να συναντηθείς με φίλους, να έχεις ευχάριστες επαφές, να κάνεις επισκέψεις και να αναπτύξεις κοινωνικές δραστηριότητες. Ακολούθησε την καρδιά σου, διασκέδασε, φλέρταρε, ζήσε τη χαρά του έρωτα, πάρε μέρος σε όμορφες εκδηλώσεις και έχε κατά νου πως οτιδήποτε κάνεις με αγάπη στη ζωή πετυχαίνει!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος Τοξότης, Κριός του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη Κυριακή κάνοντας διάλλειμα από τις υποχρεώσεις και αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για χαρά, έρωτα και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved