Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/7;

Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις πως στη ζωή το σημαντικό δεν είναι να συμβαίνουν καλά πράγματα, αλλά να είσαι ικανός να αναγνωρίσεις το καλό, να είσαι δημιουργικός και να μη χάνεις την επαφή σου με τους άλλους

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/7;

Σελήνη στον Αιγόκερω – Σελήνη στον Υδροχόο

Δεν μπορείς να ζήσεις μια ελεύθερη ζωή έχοντας ένα φυλακισμένο μυαλό! Η μέρα ξεκινά με μια στωικότητα καθώς πράγματα και καταστάσεις τόσο στη δουλειά και τις σχέσεις όσο και την καθημερινότητα και άλλους τομείς της ζωής υποδεικνύουν την ανάγκη να εξασκηθείς στην υπομονή, ακολουθώντας τους κανόνες και κάνοντας πλάνα βασισμένα στο ρεαλισμό. Από το μεσημέρι και έπειτα νιώθεις ότι ο χειμώνας και το καλοκαίρι της ψυχής σου αλλάζουν ρόλους και θέλεις να ζήσεις το υπόλοιπο της ημέρας σου κάνοντας κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σε απελευθερώσει από όσα σε περιορίζουν και σε στριμώχνουν ψυχικά. Συγχρόνως, θα νιώσεις ότι ήρθε η ώρα αντί να κάνεις υπομονή, με την ελπίδα πως κάποιος θα αλλάξει στάση, να αλλάξεις εσύ σταματώντας να είσαι θύμα της υπομονής σου.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Δία στην 22η μοίρα

Έχοντας πίστη σε ένα καλύτερο αύριο άσε το νου σου να σε οδηγήσει! Αυτές τις μέρες με τον Ερμή, που συμβολίζει τον τρόπο σκέψης και σύνδεσης με τους άλλους, σε μια σειρά από θετικές όψεις θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις πως στη ζωή το σημαντικό δεν είναι να συμβαίνουν καλά πράγματα, αλλά σε ό,τι συμβαίνει να είσαι ικανός να αναγνωρίσεις το καλό που κουβαλά, να είσαι δημιουργικός και να μην χάνεις την επαφή σου με τους άλλους. Καλή μέρα λοιπόν για επαφές, θετικές προτάσεις, όμορφες ιδέες, ευχάριστες εκδρομές και κάθε μετακίνηση ή επικοινωνία που μπορεί να γίνεις χορηγός θετικής ενέργειας!
Περισσότερο από την ευμενή όψη Ερμή – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Λέων, Κριός, Τοξότης, Ζυγός, Υδροχόος γεννημένος στις αρχές του γ' δεκαημέρου. Ακόμη αν έχεις τον Ωροσκόπο, τον Ερμή ή άλλο πλανήτη μεταξύ της 19ης και 25η μοίρας των ανωτέρω ζωδίων.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη μέρα γεμάτη χαρά, ευχαρίστηση, καλές λύσεις και θετικές ιδέες!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/213072994&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved