Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/7;

Οι αλλαγές που θα κάνεις αυτές τις ημέρες στον τρόπο που σκέφτεσαι θα αποδειχθούν ο καλύτερος σύμμαχος, τόσο για τη βελτίωση της καθημερινότητας όσο και της ζωής σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/7;

Πανσέληνος στον άξονα ΚαρκίνουΑιγόκερω στην 9η μοίρα

Αποφάσισε εσύ για σένα! Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί στις 5:19 στο σοβαρό και υπεύθυνο ζώδιο του Αιγόκερω, δείχνοντας μια περίοδο που τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν δεν θα είναι ήσσονος αλλά μείζονος σημασίας. Αυτό το διάστημα ίσως κληθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Πιθανόν την πιο σοβαρή που έχεις πάρει. Μη φοβηθείς να αναλάβεις την ευθύνη. Αποφάσισε εσύ για σένα! Βάλε τα θεμέλια για κάτι σταθερό και λογικό, για κάτι που οι κόποι σου θα αξίζουν!

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 9η μοίρα

Όσο πιο μακρύ είναι ένα αδιέξοδο τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο! Ίσως αυτές τις ημέρες το μέλλον σου φαίνεται αόρατο και νιώθεις ότι ταξιδεύεις χωρίς πυξίδα, καθώς υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση πραγμάτων και καταστάσεων. Ακούγοντας όμως τη διαίσθησή σου θα αντιληφθείς ότι στο τέλος του λαβύρινθου υπάρχει όαση, δίνοντας φωνή στα όνειρά σου και ενθυμούμενος ότι και άλλη φορά στη ζωή σου το αδύνατο έγινε δυνατό. Μέρα ενόρασης, ελπίδας αυξημένης διαίσθησης αλλά και νοητικής, σωματικής και πνευματικής ανάτασης.

Ο Ερμής στους Διδύμους σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στην 20η μοίρα

Κάθε πρωί που ξυπνάς να σκέφτεσαι ότι είναι η πρώτη μέρα μιας καινούργιας ζωής! Ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή σου πάλι θα χαρείς, πάλι θα γελάσεις, πάλι θα περάσεις καλά. Οι αλλαγές που θα κάνεις αυτές τις ημέρες στον τρόπο που σκέφτεσαι θα αποδειχθούν ο καλύτερος σύμμαχος, τόσο για τη βελτίωση της καθημερινότητας όσο και της ζωής σου. Ρίσκαρε, μίλησε με ειλικρίνεια στον εαυτό του και τους άλλους και έχε θάρρος για νέα πράγματα, το σύμπαν τα στηρίζει!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν είσαι είτε Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' είτε Κριός, Τοξότης, Λέων γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα προασπίζοντας το καλό και το θετικό!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved